Το πάρτι για το τέλος του Πρωινό, ο χορός της Σκορδά και το T-shirt του Λάτσιου!
Media

Το πάρτι για το τέλος του Πρωινό, ο χορός της Σκορδά και το T-shirt του Λάτσιου!

Δεν μπορούσαν να περπατήσουν οι παρουσιαστές της εκπομπής του Antenna «Το Πρωινό» μετά το τέλος της τελευταίας για φέτος εκπομπής από τον κόσμο που τους περικύκλωσε.

Στον υπέροχο χώρο του Sundara στην Βάρκιζα έκαναν φινάλε και αμέσως μετά το κλείσιμο κι ενώ οι Onirama συνέχισαν το τραγούδι για λίγο για τον κόσμο που ήταν εκεί ξεσηκώνοντας τα πλήθη, οι δύο παρουσιαστές Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας προσπαθούσαν με κόπο να ανεβούν στο αίθριο για να προστατευτούν από τον ήλιο. Κάθε βήμα κι ένα σταμάτημα, μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο. Πραγματικός χαμός.

Κι εκείνοι δεν χάλασαν χατίρι σχεδόν σε κανέναν. Λίγοι έμειναν παραπονεμένοι αφού κάποια στιγμή έπρεπε πια όλοι να μεταφερθούν στον δίπλα χώρο για το πάρτι του τέλους της εκπομπής. Κι εκεί πραγματικά το γιόρτασαν.

Τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας έριξαν τους χορούς τους με τους συνεργάτες τους, απόλαυσαν δροσερά ποτά και νόστιμα μεζεδάκια. Κέφι.... Βουνό. Ε, δεν είναι και λίγο να τερματίζεις πρώτος και πάλι. Τρελή χαρά και η Σάσα Σταμάτη που χόρευε με τον Θέμη Γεωργαντά και αστειευόταν με όλους σαρκάζοντας μέχρι και τον εαυτό της, όταν την ρώτησαν γιατί δεν έβαλε μαγιό για μπάνιο, είπε «Αρκετά δείξαμε φέτος.... Του χρόνου πάλι..»

Εκεί και ο Γιάννης Λάτσιος με μπλούζα που συζητήθηκε πολύ αφού έγραφε " I will only break your heart" δηλαδή «Απλά θα σου ραγίσω την καρδιά»... Τώρα επαγγελματικό ήταν το μήνυμα, προσωπικό; Δεν ξέρουμε αλλά γελάσαμε πολύ με το Motto.

Πολλοί από τους συνεργάτες της εκπομπής είχαν φέρει μαζί και τα παιδάκια τους και βλέποντάς το αυτό η Φαίη και ο Γιώργος έστειλαν δύο από τις πιο στενές τους συνεργάτιδες να φέρουν στον χώρο τον μεγάλο γιο τους Γιάννη για να συμμετάσχει κι αυτός στο πάρτι και στην χαρά της επιτυχίας των γονιών του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved