Χριστίνα Λαμπίρη: «Βίωσα δύο τεράστια σοκ»
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: «Βίωσα δύο τεράστια σοκ»

Φέτος που η Χριστίνα Λαμπίρη πέρασε μια δύσκολη χρονιά στο ΣΚΑΪ, υπήρξαν στιγμές που να το μετάνιωσε που έφυγε από το Star;

«Υπήρξαν στιγμές προβληματισμού, αλλά και πανικού... Όμως, όχι ούτε μία στιγμή δεν ένιωσα μετανιωμένη. Όταν στρέφεις το βλέμμα σου στο παρελθόν, δεν μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα στο μέλλον. Και να σου πω και κάτι; Δεν είχα κανένα λόγο να μπω σε ένα τόσο ψυχοφθόρο τριπάκι» τόνισε στο Tv Έθνος.
-Ο χειμώνας που πέρασες ήταν ένας χειμώνας για... γερά νεύρα;
«Θέλει και ρώτημα (γέλια); Ναι, πέρασα έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, ήρθα αντιμέτωπη με ακραίες αποφάσεις και βίωσα δύο τεράστια σοκ. Το πρώτο ήταν το τηλεφώνημα που δέχτηκα και με πληροφόρησαν μια Παρασκευή πως η εκπομπή σταματά και πως από τη Δευτέρα γίνεται ωριαία gossip. Εκείνη τη στιγμή δεν με απασχόλησε τόσο το προϊόν που καλούμουν να παρουσιάσω με την έννοια της θεματολογίας –επαγγελματίας είμαι–, αλλά το πώς θα έβγαινε στον αέρα από την μια μέρα στην άλλη μια τέτοια εκπομπή.»
-O ΣΚΑΙ πίστευε πως το «Excellent» ως μαγκαζίνο δεν λειτούργησε. Ήσουν σύμφωνη με αυτό;
«Δεν θεωρούσα κάτι τέτοιο, όμως δεν είχε και κανένα νόημα η δική μου άποψη.»
-Και επέστρεψες στο gossip, το οποίο είναι σαν να σε... καταδιώκει!
«Δεν αισθάνομαι άσχημα για το gossip, ούτε απαρνιέμαι το τηλεοπτικό παρελθόν μου, όπως επίσης παραδέχομαι πως το gossip ξέρω να το κάνω πολύ καλά. Ο αρχικός προβληματισμός μου, όμως, ήταν πώς θα μπορούσε να βγει στον αέρα μια gossip εκπομπή η οποία θα ήταν... σάντουιτς ανάμεσα στην ενημέρωση. Δεν ήθελα να βγαίνω κάθε μεσημέρι και να φαντάζω γραφική. Όμως, επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, τελικά το gossip ουδείς εμίσησε και μπορεί να υπάρξει σε όλα τα κανάλια, ακόμα και στον ΣΚΑΪ.»
-Και το δεύτερο τεράστιο σοκ;
«Το δεύτερο, απόλυτο σοκ που έζησα ήταν τον Φεβρουάριο –μια Τετάρτη– όταν μου είπαν πως ο προϋπολογισμός της εκπομπής πρέπει να κοπεί κατά 50% αλλιώς δεν θα ξανάβγαινε στον αέρα.»
-Και τι απάντησες;
«Πώς η εκπομπή δεν μπορούσε να συνεχιστεί με αυτό τον τρόπο και πως έπρεπε να σταματήσει. Για να μπορεί να σταθεί μια gossip εκπομπή δεν μπορεί να μην έχει ούτε τα βασικά εφόδια. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα βγαίναμε και σε χρόνο ρεκόρ θα εξαφανιζόμασταν από τους δέκτες σας. Και μάλιστα είπα στο κανάλι πως δεν είναι ανάγκη να χαλάσουμε τις καρδιές μας, το προσπαθήσαμε δεν μας βγήκε, πάμε γι' άλλα. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχαμε αποφασίσει να σταλεί και επίσημο δελτίο Τύπου. Οι σχέσεις μου με το κανάλι παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες ποτέ δεν διαταράχθηκαν.»
-Όμως, δεν έγιναν έτσι τα πράγματα...
«Οχι, με πήραν Παρασκευή μεσημέρι και μου είπαν πως συνεχίζουμε κανονικά και θα πάμε και μέχρι το τέλος της σεζόν.»
-Πάντως, ήταν μια γκρίζα στιγμή για σένα να γράφεται ότι κόβεσαι, δεν κόβεσαι...
«Όντως ήταν μια άσχημη στιγμή για μένα, αλλά τι να κάνουμε; Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και βρίσκομαι σε μια ελεύθερη αγορά. Έτσι, παίρνω τα ρίσκα μου και πότε έρχονται στο δρόμο μου οι αποτυχίες και πότε οι επιτυχίες. Προσωπικά την επιτυχία, Δόξα τω Θεώ, την έζησα στον μέγιστο βαθμό, δεν έχω απωθημένα, και από τη στιγμή που είμαι καλά στην υγεία μου, στα προσωπικά μου και έχω γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν, οι όποιες αναποδιές και δυσκολίες με κάνουν μόνο πιο δυνατή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved