Παντελής Θαλασσινός για «The Voice»:  «Κανείς όμως δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να λέω τη γνώμη μου»
Media

Παντελής Θαλασσινός για «The Voice»: «Κανείς όμως δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να λέω τη γνώμη μου»

Τον διακρίνει μια ειλικρίνεια και σταθερότητα στις απόψεις του... Πρόσφατα προκάλεσε εντύπωση η δήλωση του Παντελή Θαλασσινού ότι δεν θα συμμετείχε ποτέ σε ένα ριάλιτι όπου είναι κριτής ο Αντώνης Ρέμος. Τι λέει ο ίδιος;


«Όντως, δεν θα το έκανα. Αν είχα αποφασίσει να ασχοληθώ σοβαρά με τη μουσική, δεν θα πήγαινα σε κανένα ριάλιτι, όχι μόνο στο συγκεκριμένο σόου».

Ο Αντώνης Ρέμος ωστόσο απαντώντας στην εν λόγω δήλωση σας, σας κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς ότι τον προσβάλατε προσωπικά. «Δεν νομίζω. Ανήρτησε απλά την άποψη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έπειτα έκανα το ίδιο και εγώ. Ξεκαθάρισα ότι δεν ήθελα να θίξω κανέναν τραγουδιστή. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Κανείς όμως δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να λέω τη γνώμη μου»
Ο Γιώργος Λιάγκας επίσης ανέφερε «Είναι άνεργος, γι' αυτό βρίζει το "The Voice"».
«Μάλλον είχε θυμώσει. Δεν έβρισα το παιχνίδι. Είπα απλώς ότι εγώ δεν θα συμμετείχα ποτέ σε αυτό»
Θα συνεργαζόσασταν με τις Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρΐζου, Άννα Βίσση ή Νατάσα Θεοδωρίδου; «Δεν νομίζω. Δεν έχει προκύψει ποτέ κάτι τέτοιο. Συνεργάζομαι μόνο με φίλους και νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να εκφραστούν και να δείξουν τη δουλειά τους. Εξάλλου δεν θεωρώ ότι όλοι αυτοί οι φτασμένοι καλλιτέχνες έχουν ανάγκη να συνεργαστούν μαζί μου», λέει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved