Λιανός: «Όπου υπάρχουν δύο κεντρικοί παρουσιαστές, πρέπει να βρεις τις ανάσες για να πεις την άποψη σου»
Media

Λιανός: «Όπου υπάρχουν δύο κεντρικοί παρουσιαστές, πρέπει να βρεις τις ανάσες για να πεις την άποψη σου»

Φέτος θα τον παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή «Όλα παίζουν» στον Alpha.

Η περσινή του παρουσία στο Ant1 έχει κλείσει τον κύκλο του και σε πρόσφατη συνέντευξη του εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό.


Γιώργο, πρόσφατα αποκάλυψες ότι ο λόγος που έφυγες από τον ΑΝΤ1 ήταν επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα εξέλιξης. «Ένιωθα ότι με τις τόσες μετάγραφες που έχουν γίνει στον ΑΝΤ1 το τελευταίο διάστημα, θα ήταν δύσκολο να διεκδικήσω κάτι περισσότερο, θεωρούσα ότι κάποια άλλα πρόσωπα, τα οποία πληρώνονται έτσι κι αλλιώς με τον μήνα, θα είχαν προτεραιότητα, οπότε αν γινόταν ένα καινούριο πρότζεκτ, θα αξιοποιούσαν εκείνα. Αισθάνθηκα και από τις συζητήσεις που έκανα με τον κ. Λάτσιο ότι θα έπρεπε για κάποια χρόνια να κάνω υπομονή. Δεν είναι θέμα ματαιοδοξίας, αλλά όσοι είμαστε σε αυτή τη δουλειά θέλουμε να διανύσουμε κάποια χιλιόμετρα. Οταν ήρθε η πρόταση από τον Alpha παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου παιδί του ΑΝΤ1 μιας και ήμουν 10 χρόνια εκεί, αποφάσισα να το δω περισσότερο επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά και να πάρω το ρίσκο»
Αν δεν υπήρχε η πρόταση του Alpha θα παρέμενες στο Πρωινό ΑΝΤ1 ή θα θεωρούσες ότι ο κύκλος σου εκεί έχει κλείσει; « Φυσικά. Και θα έδινα το 100% του εαυτού μου. Είναι πολυτέλεια στην εποχή που διανύουμε να έχεις προτάσεις. Δεν υποτιμώ καθόλου αυτό που έκανα στο Πρωινό, ούτε έφυγα μόνο και μόνο επειδή στον Alpha θα έχω μεγαλύτερο ρόλο.
Ήταν οικονομικό το δέλεαρ; «Συνολικά η πρόταση του Alpha ήταν καλύτερη, διότι για πρώτη φορά έχω προγράψει συμβόλαιο που έχει διάρκεια ενός έτους και δυνατότητα ανανέωσης. Αυτό για μένα, παρόλο που τα πράγματα στην τηλεόραση είναι ρευστά, είναι μία εξασφάλιση»
Πιστεύεις ότι πέρσι στο Πρωινό έδωσες το 100% του εαυτού σου; « Όταν έχεις τρίτο ή τέταρτο ρόλο σε μία εκπομπή όπου υπάρχουν δύο κεντρικοί παρουσιαστές, πρέπει να βρεις τις ανάσες για να πεις την άποψη σου. Δεν είναι ότι σε φιμώνει κάποιος. Αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσα να σηκωθώ να παίξω πιάνο, να κάνω μία μίμηση, ή να αυτοσχεδιάσω γιατί το Πρωινό έχει ένα συγκεκριμένο φορμάτ. Αρκετά από αυτά πιστεύω ότι θα έχω τη δυνατότητα να τα κάνω στο Όλα παίζουν, γιατί είναι ένα πρόγραμμα που στήνεται τώρα πάνω στην ιδιοσυγκρασία των τεσσάρων μας», λέει στο περιοδικό OK.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved