Αλέκα Καμηλά: «Με ενδιαφέρει να με βλέπει ο άντρας μου και να σκάει»
Media

Αλέκα Καμηλά: «Με ενδιαφέρει να με βλέπει ο άντρας μου και να σκάει»

Η τελευταία τηλεοπτική παρουσία της Αλέκας Καμηλά ήταν το 2003 στο Μega, όταν παρουσίαζε το σόου «Να η ευκαιρία».

Της έλειψε η τηλεόραση;
«Δεν μπορώ να σου πω ότι μου έλειψε, γιατί είχα πράγματα να κάνω. Επιπλέον, δεν είδα αυτή τη δουλειά ως «ή το κάνω ή αλλιώς αργοσβήνω». Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη όταν σταμάτησα, πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου, όπως είμαι και τώρα! Εγώ θα ήθελα να ικανοποιήσω ό,τι μου έμεινε από ματαιοδοξία σε σχέση με τα τηλεοπτικά και την προβολή που μπορεί να έχω. Το κάνω σαν ψυχοθεραπεία!
-Υπήρξες ματαιόδοξη;
«Κάθε γυναίκα έχει ματαιοδοξία και πόσο μάλλον όταν κάνει αυτή τη δουλειά, κατά καιρούς περνάει από τέτοιες φάσεις. Δεν αρνούμαι ότι έχω και εγώ, αλίμονο.»
-Είστε και οι τρεις ωραίες γυναίκες. Φοβάσαι μην εγκλωβιστείτε στην εικόνα σας μπροστά στο «γυαλί»;
«Είμαι εγκλωβισμένη από τώρα, δεν χρειάζεται να βγω στο «γυαλί»! Με ενδιαφέρει η εμφάνιση μου, να βγαίνω ωραία, να με βλέπει ο άντρας μου και να σκάει. Να του λέω ότι τόσο καιρό είδε την πλευρά μου με την παντόφλα και την πιτζάμα, τώρα να δει και την άλλη.»
- Κάποιοι μιλούν ήδη για... μαλλιοτραβήγματα μεταξύ σας.
«Είναι χαρά μου να έχω μαλλιοτραβήγματα. Προσωπικά, δεν μαλώνω εύκολα με τους ανθρώπους, αλλά ως παρατηρητής μου αρέσει πολύ να βλέπω μία τέτοια κατάσταση! θα είναι τέλειο! Αν τα πάμε καλά, θα είναι πολύ βαρετό, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved