Media

Κρατερός Κατσούλης: «Δουλεύω ασταμάτητα, αλλά δεν είμαι workaholic»

Για την αποχή του από την τηλεόραση, πόσο του έλειψε το μέσο αλλά αν οι σχέσεις δοκιμάζονται στα δύσκολα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κρατερός Κατσούλης.


Πάντως, είσαι... workaholic! Δουλεύεις ασταμάτητα.
«Το παραδέχομαι, δουλεύω ασταμάτητα, αλλά δεν είμαι workaholic. Αν δεν περνούσαμε αυτά τα τόσο δύσκολα και περίεργα χρόνια και αν δεν ήθελα να μη λείπει τίποτα από την οικογένειά μου, δεν υπήρχε περίπτωση να δούλευα τόσο εντατικά, τόσο εξοντωτικά. Δουλεύω γιατί το έχω ανάγκη και εννοείται πως είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Είμαι ευγνώμων που σ' αυτές τις δύσκολες εποχές μπορώ να έχω προτάσεις και να εργάζομαι. Διαφορετικά, θα είχα κάνει ίσως τις μισές επιλογές»


Στα δύσκολα δοκιμάζονται οι σχέσεις;
«Στα δύσκολα σίγουρα, αλλά και στα πολύ εύκολα. Και αν οι σχέσεις που έχεις χτίσει δεν ήταν πάνω σε γερά θεμέλια, τότε έχεις πρόβλημα. Αν το κίνητρό σου για να είσαι με έναν άνθρωπο δεν είναι η αγάπη και μόνο η αγάπη, έχεις μεγάλο πρόβλημα»


Μήπως μέρα με τη μέρα φεύγει ο έρωτας και μένει μόνο η αγάπη;
«Η αγάπη είναι προϊόν ενός μεγάλου έρωτα, τρυφερότητας, σεβασμού, ειλικρίνειας, κατανόησης. Οχι, δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση πως ο έρωτας χάνεται στο πέρασμα του χρόνου. Απλώς παίρνει διάφορες μορφές και αλλάζει διαρκώς και ένταση, και δεν εννοώ ότι μειώνεται. Το μυστικό είναι πως, για να παραμείνει αλώβητη η αγάπη και αλώβητος ο έρωτας, πρέπει μέσα στο τρέξιμο και στο χάος της καθημερινότητας, να μη χαθείς με τον άνθρωπό σου», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved