Λουδάρος: «Η Κωνσταντίνα έγινε σάκος του μποξ. Για όλα τα δεινά της χώρας φταίει η Σπυροπούλου;»
Media

Λουδάρος: «Η Κωνσταντίνα έγινε σάκος του μποξ. Για όλα τα δεινά της χώρας φταίει η Σπυροπούλου;»

Σπάει τη σιωπή του ο Αντώνης Λουδάρος σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία συνεργάζονται στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Ο ηθοποιός και συμπαρουσιαστής της Κωνσταντίνας απαντάει στην παραφιλολογία για κόψιμο της εκπομπής αλλά και για τη δική του αμοιβή που λέγεται πως ήταν... αστρονομική για τα δεδομένα στην τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις φήμες που ήθελαν την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Alpha να κόβεται λόγω χαμηλών... πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης, ο ίδιος απαντά στην Real: «Πρόκειται για παραφιλολογία και για ράδιο αρβύλα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του κοινού. Υπήρχε μια έντονη πολεμική από πριν ακόμη βγούμε στον αέρα, που συνεχίζει να υπάρχει σε προκλητικό βαθμό».
Για τα «πυρά» που όπως λέει δέχεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο ηθοποιός λέει: «Η Κωνσταντίνα έγινε πεδίο βολής, έγινε σάκος του μποξ, και νομίζω ότι το έχουν παραξηλώσει με τις επιθέσεις που της κάνουν. Για όλα τα δεινά της χώρας φταίει η Σπυροπούλου;» Όσο για τη δική του συμμετοχή στην εκπομπή ο ίδιος τονίζει: «Ήταν πρόκληση για μένα να κάνω κάτι που δεν είχα τολμήσει ως τώρα. Με κέντρισε η ιδέα και πήρα το ρίσκο μου χωρίς φόβο. Δεν ασχολούμαι με κακοπροαίρετες κριτικές γιατί δεν είναι του τύπου μου και γιατί δεν προλαβαίνω κιόλας. Ήθελα να το κάνω, το κάνω και δεν θα δώσω λογαριασμό γι' αυτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved