Μάκης Πουνέντης: «Γίνεται μεγάλη αδικία σε ό,τι αφορά τα σχόλια που δέχεται η Μαρία»
Media

Μάκης Πουνέντης: «Γίνεται μεγάλη αδικία σε ό,τι αφορά τα σχόλια που δέχεται η Μαρία»

O Μάκης Πουνέντης σε συνέντευξή του μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που γίνονται στην Μαρία Ηλιάκη και στην εκπομπή τους

Νιώθεις αδικημένος από τα σχόλια που δέχεστε;

Νιώθω ότι γίνεται μεγάλη αδικία σε ό,τι αφορά τα σχόλια που δέχεται η Μαρία. Θεωρώ ότι την έχουν βάλει απέναντι και την πυροβολούν. Δεν είναι η χειρότερη παρουσιάστρια, εντάξει, μην τρελαθούμε. Πιστεύω ότι η κριτική που δέχεται είναι περισσότερο αυστηρή από ότι πρέπει. Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία. Γιατί συμβαίνει αυτό σε τόσο έντονο βαθμό; Επειδή ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα; Έκανε μια μεταγραφή και προσπαθεί να σταθεί αξιοπρεπώς σε αυτό που επέλεξε. Αντίστοιχα δεν καταλαβαίνω γιατί, ας πούμε, να "θάβουν" όλοι τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά επειδή έκανε για μία-δύο εβδομάδες πιο υψηλά νούμερα ο Μάρκος Σεφερλής. Αυτό είναι υποκρισία»

Γιατί πιστεύεις ότι γίνεται;
«Δεν ξέρω, αλλά είναι άδικο. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι έκαναν 40άρια πριν από λίγο καιρό και τους αποθέωναν. Η Μαρία επίσης ήταν μία καλή παρουσία σε μία επιτυχημένη εκπομπή. Δεν υπήρξε προκλητική, δεν ήταν ενοχλητική. Η αρνητική κριτική είναι καλοδεχούμενη. Αλλά μέχρι εκεί».

Γιατί όμως δέχεται κριτική μόνο η Μαρία και όχι εσύ; Έχεις καλύτερες δημόσιες σχέσεις;
«Εγώ καλύτερες δημόσιες σχέσεις;»

Τότε πώς το εξηγείς; Μήπως επειδή η Μαρία έχει πιο κεντρικό ρόλο στην εκπομπή;
«Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά εγώ δεν νιώθω ότι πήγα στην εκπομπή της Μαρίας Ηλιακή. Η Μαρία μου είπε "έρχεσαι να κάνουμε μαζί μια εκπομπή;" και αυτό έκανα. Σήμερα επιτυχία κάνουν οι παρέες. Είμαι μαζί της, δεν μετρώ πόσες ατάκες θα πει εκείνη και πόσες εγώ. Δεν ένιωσα ότι είμαι πάνελ της εκπομπής. Αν η Μαρία θέλει να με κάνει πάνελ της εκπομπής, μια χαρά, ανταποκρίνομαι και σε αυτόν τον ρόλο, απλά κατά τη γνώμη μου εκείνη θα χάσει. Μια χαρά δουλειά είναι. Δεν αισθάνομαι έτσι, αλλά δεν έχω και κανένα πρόβλημα να είμαι. Επίσης εάν "θάβεις" ,την εκπομπή, "θάβεις"» και εμένα μαζί, γιατί είμαι μέρος της. Μπορεί να μη λες το όνομα μου, αλλά αφού είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος, αφορά και εμένα. Ίσως να είμαι πολύ ασήμαντος για τα media ώστε να ασχοληθούν μαζί μου. Πιστεύεις ότι αυτό γίνεται επειδή είμαι καλύτερος από τη Μαρία; Δεν νομίζω!».

Εσύ περνάς καλά;
«Κοίτα, εγώ έρχομαι για να μπω ξανά στα τηλεοπτικά δρώμενα έπειτα από 9 χρόνια. Για εμένα δεν ήταν μια μεταγραφή, όπως ήταν για τη Μαρία, αλλά ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί, αλλά δεν έχω και κανένα άγχος. Δεν μου πρότειναν να σχεδιάσω κάποια εκπομπή. Μου είπαν ότι θα έχω ένα συγκεκριμένο ρόλο. Σημασία ,έχει να δω εάν μπορώ να ανταποκριθώ και μάλιστα σε μια τόσο ανταγωνιστική ζώνη. Σίγουρα δεν κάνω κάτι για το οποίο ντρέπομαι, όπως δεν είναι και το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω στην τηλεόραση. Είναι μια εκπομπή όπως όλες οι άλλες. Και εμείς βλέπουμε βιντεάκια και σχολιάζουμε, όπως κάνουν οι μισές εκ¬πομπές της ελληνικής τηλεόρασης».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved