Ανδρέας Μικρούτσικος: Επιστρέφει με τον Άρη Τσανακλίδη
Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επιστρέφει με τον Άρη Τσανακλίδη

Από την Κύπρο στην Αθήνα ταξίδεψε την περασμένη Πέμπτη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, για να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη σε έναν... σεφ.

Ο παρουσιαστής δεν θα εμφανιστεί σε κάποια ψυχαγωγική ή lifestyle εκπομπή, αλλά σε εκπομπή μαγειρικής και συγκεκριμένα «Στην κουζίνα με τον Άρη» στο ΣΚΑΪ.
Με το που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Ενημέρωση, κατευθύνθηκε αμέσως στο θησείο και στο εστιατόριο του Άρη Τσανακλίδη, αδελφού της Τάνιας Τσανακλίδου, όπου θα γινόταν το γύρισμα. Οι δυο άντρες γνωρίζονται από το 1993, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκίνησε την παρουσίαση της εκπομπής «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» στο Mega.
Ο Άρης βρισκόταν καθημερινά στις οθόνες μας και ήταν ο σεφ της εκπομπής. Από την πρώτη κιόλας ημέρα της γνωριμίας τους, ο Ανδρέας και ο Άρης έγιναν φίλοι. Με το πέρασμα των χρόνων και παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματικοί δρόμοι τους χώρισαν, η φιλία τους γινόταν ολοένα και πιο δυνατή.
«Ο Άρης έχει σταθεί στον Ανδρέα με τον καλύτερο τρόπο στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια. Ήταν εκεί, δίπλα του, αδελφή ψυχή του» μας είπε άνθρωπος που γνωρίζει καλά τη σχέση των δυο αντρών.
Ο Ανδρέας ήρθε και βρέθηκε να μαγειρεύει μαζί με τον κολλητό του φίλο συνταγές του σεφ. Οι δυο άντρες μετά το τέλος της μαγειρικής έκατσαν σε ένα τραπέζι γεμάτο εδέσματα και ξεκίνησαν την κουβέντα, με την κάμερα του ΣΚΑΪ να τους καταγράφει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved