«Με αγάπη»: Τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα;
Media

«Με αγάπη»: Τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα;

Τη βράβευση της Μαρί Κυριακού για τη συνολική κοινωνική της προσφορά καθώς επίσης και την απονομή τίτλου επίτιμου μέλους από την Λέσχη Αρχιπλοιάρχων παρουσιάζει την Τρίτη 25 Νοεμβρίου.

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας ενημερώνει για το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα». Με 38 χρόνια δράσης και προσφοράς στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία, το Σωματείο διευρύνει τις δραστηριότητές του, με σκοπό την προσφορά φιλανθρωπικού έργου.

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού που σε συνεργασία με την Ευρω-Ασιατική Εταιρεία Χειρουργικής Ογκολογίας διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό δείπνο, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αδυνατούν να καλύψουν το κόστος της θεραπείας τους.

Τέλος, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved