Χρήστος Φερεντίνος: «Κρατάω τα θετικά από το πρωινό που παρουσίαζα»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Κρατάω τα θετικά από το πρωινό που παρουσίαζα»

Δεν ήταν και από τις πιο αγαπημένες του δουλειές στην τηλεόραση η απόφαση του Χρήστου Φερεντίνου να παρουσιάζει μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πολύ πριν αναλάβουν φυσικά οι Λιάγκας-Σκορδά.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του αναφέρει τους λόγους που πιστεύει πως αυτό το πρότζεκτ δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε.

Αναφέρεστε πολλές φορές στην ομάδα. Ένας παρουσιαστής πιστεύετε πως μπορεί από μόνος του να καταστρέψει ένα concept;

«Να το καταστρέψει λίγο δύσκολο. Βέβαια, υπάρχουν εξαιρέσεις. Θυμάμαι έναν παρουσιαστή σε ένα live talk show στο εξωτερικό που τον έπιασε νευρικό γέλιο με τον συνομιλητή του κατά τη διάρκεια μιας πολύ σοβαρής κουβέντας. Αιτία η φωνή του, η οποία ήταν πολύ λεπτή και αστεία, σε αντίθεση με το παρουσιαστικό του. Έτσι κατέστρεψε και την εκπομπή, αλλά και την καριέρα του, από ό,τι έμαθα».

Έχουν περάσει χρόνια, αλλά έχετε μετανιώσει για την παρουσίαση του πρωινού του ΑΝΤ1;

«Το βλέπω σαν εμπειρία. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Διαπίστωσα ότι ένα μέρος από τη θεματολογία της πρωινής ζώνης δεν μου ταίριαζε. Όμως έμαθα πράγματα. Το γεγονός, για παράδειγμα, πως έκανα καθημερινό live μου έδωσε μια επιπλέον άνεση στον φακό. Κρατάω, λοιπόν, τα θετικά».

Αν είχατε μια ανάλογη πρόταση, θα το σκεφτόσασταν;

«Απλώς τώρα ξέρω πως το σημαντικό είναι να το δοκιμάσεις με μια ομάδα που ταιριάζεις απόλυτα. Χρειάζεται με τους ανθρώπους που είσαι στον αέρα να γνωρίζεστε πολύ καλά, να νιώθεις πολύ άνετα, να μπορείς να παίζεις «σφαλιάρες». Και δεν αρκεί να έχεις χημεία, αλλά μια κοινή οπτική και αίσθηση των πραγμάτων. Τότε, ήμασταν αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ μας και δεν είχαμε το περιθώριο του χρόνου να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved