Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κολυμπάω στα βαθιά, αλλά δεν έχω μετανιώσει»
Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κολυμπάω στα βαθιά, αλλά δεν έχω μετανιώσει»

Για το αν ένιωσε ώριμη να αναλάβει μια εκπομπή και αν πίστευε ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Εσύ πιστεύεις τελικά ότι ήσουν ώριμη να αναλάβεις μία εκπομπή; «Πότε δεν θα ένιωθα έτοιμη. Κολυμπάω στα βαθιά, αλλά δεν έχω μετανιώσει. Θεωρώ ότι κάθε κομμάτι εμπειριών συνθέτει το πάζλ της ζωής ενός ανθρώπου. Κάποιοι άνθρωποι πίστεψαν σε εμένα -μεταξύ αυτών η Ζήνα Κουτσελίνη και ο κύριος Καλημέρης, με έπεισαν για όλο αυτό, ένιωσα ασφάλεια και σιγουριά να τολμήσω το επόμενο βήμα. Φαντάσου όμως πόσο στενάχωρο είναι να σε παίρνει κάποιος από το χέρι, να σε βάζει να κάνεις το βήμα, αλλά μετά να σε αφήνει και να φεύγει. Είχα πρόσφατα μια κουβέντα με τον κύριο Καλημέρη, ο οποίος μου ανακοίνωσε ότι θα φύγει από το κανάλι, και πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί θα μου λείψει, όπου με ρώτησε εάν μου λείπει η Ζήνα και απάντησα «Φυσικά και ναι. Είναι δυνατόν;»


Είχες σκεφτεί ότι θα ασχοληθείς με την τηλεόραση;
«Ποτέ. Μεγάλωσα σε ένα νησί που το λατρεύω, αγαπώ πολύ την οικογένεια μου και δεν με ενοχλεί καθόλου το ενδεχόμενο να γυρίσω κάποια στιγμή πίσω. Δεν το θεωρώ ούτε ντροπή ούτε ήττα. Κάθε φορά που επιστρέφω στο νησί μου, νιώθω ότι αναπνέω οξυγόνο. Αντλώ τόση ενέργεια, Στη Ρόδο θα πάω μία βόλτα με το ποδήλατο, έχω την οικογένεια μου, θα δω τον παππού μου... Νιώθω υπέροχα, νιώθω ξένοιαστα», λέει η ίδια στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved