Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το Mega δεν ήθελε να είμαι στο πρωινό»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το Mega δεν ήθελε να είμαι στο πρωινό»

Ένα άγνωστο παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε το καλοκαίρι πριν το ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος σε συνέντευξή του μιλάει για την άψογη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά αλλά και για όλα τα καινούργια πράγματα με τα οποία ασχολείται.

Το πρώτο τρίμηνο της σεζόν πέρασε. Οι εντυπώσεις από τη συμμετοχή σου στο «MEGA με ΜΙΑ»;
Αυτο που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι δεν έχω μετανιώσει ούτε μια στιγμή που την παραμονή πριν την πρεμιέρα της εκπομπής συμφώνησα να είμαι κι εγώ τελικά καθημερινά σε αυτή την παρέα. Μία απόφαση που πήρα έπειτα από συζήτηση που είχα τόσο με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, όσο και αργά το βράδυ – μη σου πω ξημερώματα – με την Έλενα Κατραβά.
Επειδή είχε ακουστεί έντονα πως δεν ήθελες να είσαι στη συγκεκριμένη εκπομπή, τουλάχιστον σε καθημερινή βάση, δε φοβήθηκες μήπως κάποιοι σου καταλογίσουν ότι άλλα λες και άλλα κάνεις;
Πρώτον, το κανάλι δεν ήθελε να είμαι στο πρωινό και μάλιστα όταν μου ανακοινώθηκε μου είχε κακοφανεί. Στη συνέχεια, όταν πέρασα το πρώτο σοκ που μου προκάλεσε η τηλε – ματαιοδοξία μου, σκέφτηκα πως έπειτα από έξι συνεχόμενα χρόνια που βρισκόμουν κάθε μέρα στην πρωινή ζώνη, κατάλαβα πως είχαν δίκιο. Έπρεπε να προχωρήσω παρακάτω. Γι'αυτό και στη συνέχεια, όταν τελικά μου ζήτησαν να είμαι και φέτος μαζί με τον Μάρκο, είπα ότι δεν θέλω να είμαι καθημερινά για να μπορώ να κάνω και κάποια διαφορετικά πράγματα, όπως η αποστολή για παράδειγμα στα Κύθηρα, αλλά και το Ougachalllenge.
Ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη μετά την πρεμιέρα της εκπομπής που είδες τον Μάρκο να κάνει μέχρι και 60% τηλεθέαση;
Ποια ήταν η πρώτη μου σκέψη; Ότι ευτυχώς αποφάσισα να είμαι κάθε μέρα στην εκπομπή (γέλια!) Σοβαρά τώρα , ένιωσα μεγάλη χαρά, γιατί ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος που του αξίζει η επιτυχία. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος με μια τηλεοπτική αγνότητα και με μια αλήθεια. Είναι μια τηλεοπτική προσωπικότητα άγραφη που μπορεί να κάνει πολλά και στον χώρο της τηλεόρασης. Όμως, από την άλλη μεριά, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια στη ζώνη αυτήν πως το πρωινό δεν είναι ... σπριντ, αλλά μαραθώνιος και πως ποτέ και τίποτα δεν τελειώνει από την πρώτη μέρα.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved