«Με αγάπη»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Media

«Με αγάπη»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου η Μαρί Κυριακού μας παρουσιάζει το Desmos Direct.

Πρόκειται για το νέο ψηφιακό εργαλείο του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός» και σκοπός του είναι η διαδικτυακή σύνδεση των αναγκών των Ιδρυμάτων και Σωματείων με όσα μπορούν να προσφέρουν εταιρείες ή ιδιώτες.

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού παρουσιάζει η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για έναν χώρο που μας ταξιδεύει όλους στα σχολικά μας χρόνια και δείχνει στα σημερινά παιδιά την ιστορία της ελληνικής εκπαίδευσης μέσα από τα βιβλία.

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το Μουσείο Πειραμάτων όπου τα αντικείμενα των Χριστουγέννων θα αλλάξουν για λίγο χρήση και θα γίνουν πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας στα χέρια των παιδιών.

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Στέγη Θηλέων Αγ. Αλέξανδρος», το οποίο περιθάλπει και προσφέρει στήριξη σε άπορα, ορφανά ή και κακοποιημένα κορίτσια.

Τέλος, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου η εκπομπή παρουσιάζει τις μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ που δημιούργησε σε συνεργασία με το κατάστημα Serendipity για την ενίσχυση του έργου του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, που φιλοξενεί 35 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 2 έως 5 ετών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved