Η Αλιφέρη κάνει… ψυχανάλυση στους «Συμμαθητές»
Media

Η Αλιφέρη κάνει… ψυχανάλυση στους «Συμμαθητές»

Ένα ευφάνταστο στους Συμμαθητές θα κάνει η Μαρία Αλιφέρη. Η ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου και μπήκεστα στούντιο της Finos Film για να υποδυθεί τον... εαυτό της.

«Το σίριαλ, το οποίο όποτε μπορώ το βλέπω, έχει μια νοσταλγική αναφορά στη δεκαετία του '80. Δεδομένου ότι οι "Συμμαθητές" με έβλεπαν τότε στην τηλεόραση -δηλαδή οι σημερινοί σαραντάρηδες-, δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση. Θα επισκεφτώ, λοιπόν, ως Μαρία Αλιφέρη τη Βάλια, την ψυχολόγο της ιστορίας, που την υποδύεται η γλυκιά Φαίδρα Δρούκα. Η Βάλια έχει πολλούς διάσημους για πελάτες κι εγώ πείθομαι από κάποιους φίλους ότι η συγκεκριμένη γιατρός θα βρει λύση στο πρόβλημά μου.

Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να τους αγαπώ όλους σε αυτή τη ζωή και νιώθω ενοχές και τύψεις, αφού μέσα από τη δημοφιλή μου έκφραση "Και μην ξεχνάτε, σας αγαπώ" αυτό υποστήριζα, ότι είμαι δηλαδή μια μεγάλη αγκαλιά για τους πάντες. Ετσι ο αυτοαναγκασμός τού "σας αγαπώ όλους" με στέλνει για ψυχανάλυση στο ντιβάνι της Βάλιας. Αυτός είναι ο άξονας του πρώτου γκεστ, γιατί μου έχουν πει ότι θα ακολουθήσουν σπονδυλωτά και άλλα» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα. «Ουσιαστικά αυτοσατιρίζομαι. Το βρήκα πολύ έξυπνο το σενάριο, γέλασα με την καρδιά μου και είπα αμέσως το "ναι" στην παραγωγή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved