Μαρία Μπεκατώρου: «Νιώθω τρισευτυχισμένη που έχω εξελιχθεί στη δουλειά μου»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Νιώθω τρισευτυχισμένη που έχω εξελιχθεί στη δουλειά μου»

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς νιώθει πλέον ως παρουσιάστρια μεγάλων καναλιών ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή του Τηλεάστυ.

Πότε περνούσες καλύτερα; Στο μικρότερης εμβέλειας κανάλι που δούλευες ή τώρα στον ΑΝΤ1;
«Για να πούμε την αλήθεια, το ότι έχω εξελιχθεί με κάνει και νιώθω όχι απλώς καλύτερα, νιώθω τρισευτυχισμένη. Ήταν ανέλπιστο αυτό που μου συνέβη και το ζω πολύ θετικά. Φυσικά και ισχύει αυτό που λέμε "μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες". Άλλη ποιότητα ζωής κι άλλη ζωή τότε, άλλη η ζωή τώρα. Όμως με πλήρη συνείδηση έκανα αυτή την αλλαγή στη ζωή μου, γνωρίζοντας ότι θα έχω και περισσότερες ευθύνες και λιγότερο χρόνο για το σπίτι μου. Και πολύ άγχος. Αλλά μ' αρέσει».

Πίστευες ότι θα σου συνέβαινε;
«Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου».

Τι ονειρευόσουν δηλαδή όταν δούλευες στο τότε ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ;
«Δεν ονειρευόμουν τίποτα. Είχα επαναπαυτεί. Είχα μια συγκεκριμένη δουλειά και μια συγκεκριμένη ζωή. Απλά προσευχόμουν να έχω δουλειά, να μπορώ να ζω. Ήμουν απόλυτα χαρούμενη με αυτό που είχα εκεί, γιατί είχα απόλυτη ελευθερία. Κι εκεί έμαθα την αληθινή τηλεόραση. Ουσιαστικά δεν είχα αρχισυνταξία, τα περισσότερα πράγματα τα έκανα μόνη μου - δεν είχα ακουστικό, δεν είχα τίποτα. Κι έμαθα να χειρίζομαι τα πράγματα όπως ήθελα αλλά και όπως έπρεπε. Έμαθα αυτό που πραγματικά με έκανε γνωστή στον κόσμο, να δείχνω την αλήθεια μου. Αυτό ήταν το όπλο μου για το οποίο με εκτίμησαν ως παρουσιάστρια αργότερα».


Πηγή: Πρώτο θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved