«Μπρούσκο»: Θα πει η Αναστασία στον Ματθαίο για το παιδί;
Media

«Μπρούσκο»: Θα πει η Αναστασία στον Ματθαίο για το παιδί;

Λίγες ημέρες πριν ο «Ματθαίος» παντρευτεί την «Όλγα» και η «Αναστασία», φέρει στο κόσμο το παιδί του, η πρωταγωνίστρια Βαρβάρα Λάρμου, τηλεοπτική «Αναστασία» αποκαλύπτει αν τελικά θα πει την αλήθεια για το παιδί.


Γιατί έως τώρα η Αναστασία δεν έχει αποκαλύψει στον Ματθαίο πως το μωρό που περιμένει είναι δικό του;
«Γιατί είναι πολύ περήφανη και δεν θέλει να επιστρέψει σε αυτή μόνο γι' αυτό τον λόγο. Μέσα της πονάει και παλεύει βέβαια διαρκώς και το δίλημμα βρίσκεται πάντα εκεί. Αλλά οι συνθήκες και η πίεση που αισθάνεται λόγω πολλών παραγόντων και του τρόπου που η ίδια κρίνει τα πράγματα δεν της επιτρέπουν να κινηθεί ελεύθερα»


Η ηρωίδα ελπίζει πως, όταν ο Ματθαίος μάθει την αλήθεια, θα γυρίσει σε εκείνη; «Σίγουρα ελπίζει να γυρίσει σε αυτή, αλλά για τους σωστούς λόγους, όπως βέβαια τους κρίνει αυτή»


Η Αναστασία, σε σύγκριση με τον Σήφη, είναι πιο εκδηλωτική απέναντι στον Παύλο, ο οποίος την επισκέπτεται στο μαιευτήριο. Θα μπορέσει να συγχωρήσει τον πατέρα της;
«Ήδη έχει κάνει τα πρώτα βήματα, παρόλο που πιέζεται από τον αδερφό και τον θείο της. Αγαπάει πολύ τον πατέρα της και είναι αρκετά ευάλωτη απέναντί του. Σαν μικρό κοριτσάκι που αισθάνεται πληγωμένο, τις περισσότερες φορές η άμυνα της είναι η σκληράδα, την οποία προτάσσει», λέει στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved