Κλέων Γρηγοριάδης: «Το καλό και το κακό είναι μέσα μας»
Media

Κλέων Γρηγοριάδης: «Το καλό και το κακό είναι μέσα μας»

Ο Κλέων Γρηγοριάδης μιλά για τον ρόλο του στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega «Δικαίωση» και εξηγεί γιατί απείχε από τη μικρή οθόνη.

Ενας ακέραιος έντιμος άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει χωρίσει, με κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Καταδιώκει τον εφοπλιστή Ανδρέου όχι μόνο λόγω επαγγελματικής ευσυνειδησίας, αλλά γιατί είχε σκοτώσει μπροστά του τον πατέρα του, που ήταν επίσης αστυνομικός. Ενα άτομο που δόθηκε περισσότερο στη δουλειά του παρά στην οικογένειά του και φυσικά αυτό είχε συνέπειες στην προσωπική του ζωή», θα πει για τον ρόλο.

-Θα καταφέρει ο Αρης να στριμώξει τον «Πρίγκιπα»;
«Δεν το ξέρω... Μέχρι στιγμής «τρώω ξύλο» απ' το κακό! Θέλω στην πορεία ο Αρης να καταφέρει να στριμώξει τον Ανδρέου. Και για λόγους ιδεολογικούς, γιατί ο Ανδρέου είναι μεγάλο κάθαρμα...» τόνισε στο TV Έθνος.

-Πιστεύεις ότι το καλό υπερισχύει πάντα στο τέλος ή αυτό ισχύει μόνο στη σφαίρα της μυθοπλασίας;
«Είναι μια αέναη πάλη. Το καλό και το κακό είναι μέσα μας. Εμείς μπορούμε να γίνουμε και πολύ καλοί και πολύ κακοί. Και εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι αλλάζουμε. Ο Μπρεχτ έχει πει πως η αγάπη είναι το πιο άμεσο συμφέρον και αυτή είναι μια φράση που δεν ξεχνάω με τίποτα. Μας συμφέρει ν' αγαπάμε.»

-Ποια κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα μοιράζονται ο Κλέων και ο Αρης;
«Δεν κωλώνει κανείς από τους δύο (γέλια). Οπως και ο Αρης, δεν έχω κανένα πρόβλημα να συγκρουστώ για πράγματα. Δεν ξέρω αν είμαι τόσο ικανός στην αντίσταση όσο ο Χρηστίδης, όμως αυτό είναι κοινό μας στοιχείο και το έχω πληρώσει αρκετά...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved