«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Tα λαχταριστά πιάτα του γι' αυτή την εβδομάδα
Media

«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Tα λαχταριστά πιάτα του γι' αυτή την εβδομάδα

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:50, μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες. Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Οι συνταγές από 19-30 Ιανουαρίου:

Δευτέρα 19/1: Ένα πλήρες και νόστιμο μενού περιλαμβάνει το σημερινό επεισόδιο. Μοσχαρίσια παϊδάκια, σαλάτα με καλαμπόκι, κολοκυθάκια και φέτα αλλά και μακαρονάδα φούρνου.
Τρίτη 20/1: Τι είναι το σταρότο; Θα το μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο, όπου ο Άκης το φτιάχνει με σπανάκι και μυρωδικά. Θα το συνοδεύσει με λαχταριστά brownies με παντζάρια.
Τετάρτη 21/1: Η μέρα ξεκινάει με ένα νόστιμο πρωινό. Ο Άκης ετοιμάζει pancakes με βούτυρο αρωματισμένο με λάιμ αλλά και τάρτες με ντομάτα και τυρί.
Πέμπτη 22/1: Στο σημερινό επεισόδιο, ο Άκης φτιάχνει σπιτικό τυρί ρικότα, το οποίο στη συνέχεια το ψήνει με ραντίτσιο και αβοκάντο, ενώ μας δίνει και μια συνταγή για σαλάτα από φακές και μετσοβόνε.
Παρασκευή 23/1: Ιδιαίτερες και γευστικές είναι οι συνταγές του σημερινού επεισοδίου. Χοιρινά ρολάκια αλλά και κεμπάπ από χαλούμι με σάλτσα από ταχίνι και γιαούρτι.
Δευτέρα 26/1: Το επεισόδιο ξεκινά με την παρασκευή μιας νοστιμότατης κις με μπέικον και πράσο και τελειώνει με μια λαχταριστή πουτίγκα με σοκολάτα και φουντούκια.
Τρίτη 27/1: Ο Άκης, στο σημερινό επεισόδιο, ετοιμάζει αλμυρό στρούντελ και ελβετική galette (τάρτα) με σέσκουλα και μανιτάρια.
Τετάρτη 28/1: Αφιερωμένο στους λάτρεις της σοκολάτας είναι το σημερινό επεισόδιο: ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει γεμιστό βουνό σοκολάτας αλλά και παγωτό με σοκολάτα γάλακτος, καραμέλα και φιστίκια.
Πέμπτη 29/1: Δύο εύκολες αλλά λαχταριστές συνταγές για γλυκά μάς προτείνει ο Άκης: αφράτο κέικ με σιρόπι και brownies με μπύρα, μαρμελάδα φράουλα και γιαούρτι.
Παρασκευή 30/1: Κοτόπουλο με φασόλια στον φούρνο, τάρτα με λουκάνικο και κατσικίσιο τυρί, μπρουσκέτες με πανσέτα και κοτόπουλο. Τρεις ιδιαιτέρες και νόστιμες συνταγές μάς ετοιμάζει ο Άκης στο σημερινό επεισόδιο.

«Κάν' το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50 μόνο στο Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved