«Με αγάπη»: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Media

«Με αγάπη»: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Με αγάπη» μας ενημερώνει για την έξαρση της εποχικής γρίπης και τους τρόπους προφύλαξής μας από αυτήν.

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τη μη κερδοσκοπική κοινωνική ιστοσελίδα «XARISETO». Στόχος της είναι η αξιοποίηση των αντικειμένων που δεν χρειαζόμαστε, ώστε να χρησιμοποιηθούν από ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Με αγάπη» παρουσιάζει το πρόγραμμα «ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ» από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πύρνα». Πρόκειται για κινητές δανειστικές βιβλιοθήκες που μεταφέρονται σε σχολικές τάξεις.

Το Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές ανάγκες Νοητικής Στέρησης «Αγ. Θεόδωροι» στο νομό Ροδόπης παρουσιάζει η εκπομπή «Με αγάπη» την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου. Σκοπός του Συλλόγου είναι η αρωγή και η κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Τέλος, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Με αγάπη» παρουσιάζει το Σωματείο «Μαζί για την Ζωή» που στέκεται στο πλευρό των γυναικών που δίνουν μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved