Το «αντίο» στους Συμμαθητές, η πιθανή επιστροφή των «Βασιλιάδων» και ο ρόλος της Ακρίτα
Media

Το «αντίο» στους Συμμαθητές, η πιθανή επιστροφή των «Βασιλιάδων» και ο ρόλος της Ακρίτα

Πολλές ζυμώσεις γίνονται τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1 μετά την απόφαση των ιθυνόντων να μη συνεχιστεί την επόμενη σεζόν το σίριαλ «Συμμαθητές».

Σε αναζήτηση λοιπόν νέας καθημερινής σειράς για την prime time βρίσκεται το κανάλι, μετά την απόφαση να μην προχωρήσει τελικά σε δεύτερο κύκλο των «Συμμαθητών». Παρότι αρχικά πρόθεση των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 ήταν να εγκρίνουν και νέο κύκλο επεισοδίων, στην πορεία διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω της έλλειψης επιπλέον υλικού από το πρωτότυπο σίριαλ Los graduados, στο οποίο βασίζονται οι «Συμμαθητές». Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 με τη Μαριάννα Τουμασάτου, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Μάριο Αθανασίου και άλλους θα ολοκληρωθεί οριστικά στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Πώς θα αντιμετωπιστεί το κενό που θα προκύψει από την... αποφοίτηση των «Συμμαθητών»; Σύμφωνα με τη real, τα σενάρια που εξετάζονται ήδη στον ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά κάνουν λόγο για εκ νέου ενεργοποίηση των «Βασιλιάδων», της σειράς που προβλήθηκε για μία χρονιά στο Mega και στη συνέχεια ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματά της για έναν δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Παράλληλα, επανέρχεται πιο δυναμικά στο προσκήνιο το όνομα της Έλενας Ακρίτα. Όπως είχαμε αποκαλύψει, η σεναριογράφος ξεκίνησε έναν κύκλο επαφών με τον διευθυντή της εταιρείας παραγωγής του ΑΝΤ1, ΑΝΤS Production, Πέτρο Μπούτο, για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και πάλι για νέα καθημερινή σειρά στον ΑΝΤ1. Ελλείψει των «Συμμαθητών», οι συζητήσεις θα συνεχιστούν πλέον πιο εντατικά και σε πιο συγκεκριμένη βάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved