Μίνα Αδαμάκη: «Κάνω τηλεόραση όσο πιο έντιμα μπορώ»
Media

Μίνα Αδαμάκη: «Κάνω τηλεόραση όσο πιο έντιμα μπορώ»

Η Μίνα Αδαμάκη είναι μια ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε ιστορικά σίριαλ όπως «Οι τρεις Χάριτες». Πώς της φαίνεται η τηλεόραση σήμερα;

«Το μόνο που μπορώ να πω, γιατί δεν βλέπω πολύ, είναι ότι δεν ενθουσιάζομαι. Βαριέμαι, με έχει κουράσει γενικώς η τηλεόραση. Ξεχωρίζω κάνα δυο πράγματα καλά και εξαιρώ το δικό μας γιατί δεν θέλω να τοποθετηθώ. Μου αρέσουν οι "Ηρωίδες", είναι πολύ πραγματικό και όλα αυτά τα κορίτσια ζουν πραγματικά. Είναι πολύ γήινο και με ξάφνιασε ευχάριστα. Η Αλεξάνδρα Κ. μου αρέσει πολύ, είναι όλοι οι ηθοποιοί πολύ καλοί. Ολες αυτές οι γυναίκες ζουν κάτι αληθινό και δεν το κοροϊδεύουν. Μου αρέσει και μια κλασική κωμωδία, το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Εχει χαρακτήρες και κείμενο και φυσικά πολύ καλούς ηθοποιούς» τόνισε στο Βήμα.
-Τι σας προσφέρει η τηλεόραση, κυρία Αδαμάκη;
«Είναι μέρος της δουλειάς μου και προσπαθώ να την κάνω όσο πιο έντιμα μπορώ με πράγματα που με ενδιαφέρουν. Μου αρέσει αλλά προτιμώ το θέατρο».
-Ολα αυτά τα χρόνια είστε αναγνωρίσιμη αλλά μόνο μέσα από τη δουλειά σας και όχι από αυτό που ορίζουμε ως δημοσιότητα. Συνειδητά;
«Δεν πάω πουθενά. Πρέπει να είναι κάτι πολύ πιεστικό και κατά κύριο λόγο να αφορά το θέατρο, να πρέπει να προβάλουμε την παράσταση ως μέρος της δουλειάς μας. Και πάλι για να πας σε μια εκπομπή επιλέγεις να πας κάπου που θα πεις κάτι και δεν θα σε βάλουν να μιλήσεις για μαγειρική. Δεν το κατηγορώ, είναι εκπομπές που διασκεδάζουν μια μερίδα του κόσμου αλλά εγώ δεν βρίσκω λόγο να υπάρχω σε αυτό. Δεν με αφορά να αρχίσω να λέω πού ήμουν τότε και τι έκανα ή να αρχίσω να μιλάω για τις σχέσεις μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved