Grand Prix Μαλαισίας στον Alpha την Κυριακή
Media

Grand Prix Μαλαισίας στον Alpha την Κυριακή

Ο Alpha εξασφάλισε και για το 2015 τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της Formula 1.


Μία ακόμη χρονιά με ανατρεπτικές μονομαχίες, πάθος και συγκινήσεις. Είκοσι Grand Prix. Είκοσι Κυριακές με άφθονο θέαμα από πίστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μετά την πρεμιέρα στην Αυστραλία όπου με κεκτημένη ταχύτητα η πρωταθλήτρια Mercedes έκανε το 1-2, την Κυριακή 29 Μαρτίου το σκηνικό μεταφέρεται στην εξωτική Μαλαισία. Στην πίστα της Σεπάνγκ με τις μεγάλες ευθείες, ο τροπικός καιρός που συχνά επηρεάζει την έκβαση του αγώνα, μπορεί να φέρει ανατροπές. Θα έχουμε αλλαγή σκηνικού αυτή τη φορά; Η Ferrari αντεπιτίθεται και αναδεικνύεται σε δεύτερη δύναμη, με τον Sebastian Vettel να ανεβαίνει στο βάθρο στην πρώτη του εμφάνιση με το κόκκινο μονοθέσιο. Θα μπορέσει ο Γερμανός να κοντράρει τα «ασημί βέλη» και να «κλέψει» τη νίκη από τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg ή θα δηλώσουν παρούσες οι Williams και Red Bull;

Η μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων Σταμάτη Κατσίμη στον σχολιασμό. Μαζί τους, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου και ο Κώστας Μπιτσικώκος.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε αφιερώματα στους κρυφούς αριθμούς της Formula 1 και τον οδηγό-έκπληξη της πρεμιέρας Felipe Nasr, εφόλης της ύλης συνέντευξη του Kimi Raikkonen αλλά και την απόλυτη μονομαχία για τον ταχύτερο γύρο στην θρυλική «Πράσινη Κόλαση» του Νίρμπουργκρινγκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved