Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Κωνσταντίνα δεν είναι έρμαιο κανενός»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Κωνσταντίνα δεν είναι έρμαιο κανενός»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξή του μίλησε για την τηλεοπτική του συνάντηση με τον Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τις σχέσεις που έχει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πώς ήταν η τηλεοπτική συνάντησή σου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Ougachallenge»;
«Ήταν μια διερευνητική συνάντηση και μια ευχάριστη εμπειρία. Ήθελα να τη δω από κοντά, μου είχε εξάψει την περιέργεια το γεγονός ότι είχε ακουστεί πως θέλει να συνεργαστεί μαζί μου, παρά την κριτική που από την πρώτη στιγμή της έχω ασκήσει και συνεχίζω να της ασκώ και αφορά όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για εκείνη, σχετικά με άδικη απομάκρυνση ανθρώπων από το κανάλι εξαιτίας της. Αυτό με έκανε να θέλω να τη γνωρίσω».


Δε γνωριζόσασταν δηλαδή;
«Όχι, δεν είχε τύχει να γνωριστούμε. Το παιχνίδι ήταν η αφορμή για να έρθουμε κοντά».


Τι εντύπωση σου έδωσε;
«Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, δεν είναι έρμαιο κανενός κι έχει απόλυτη επίγνωση του ποιος την εκμεταλλεύεται, ποιος τη χρησιμοποιεί και ποιος είναι φίλος της, αν και λέει ότι δεν έχει φίλους από τη δουλειά της».

Πώς ένιωσες όταν προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να έρθει στην εκπομπή σου;
«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ακόμη ένας καλεσμένος που στο παρελθόν είχε προκαλέσει τον Γιώργο. Ο τρόπος του, όμως, ήταν εριστικός, σχεδόν προσβλητικός. Κατάλαβα ότι τον προκάλεσε περισσότερο για να τον εκθέσει, γι' αυτό και του ζήτησα ευγενικά ν' αλλάξει την επιλογή του. Η Κωνσταντίνα, μέχρι την τελευταία στιγμή δε μας έλεγε ποιον θα πει. Τη στιγμή που προκάλεσε τον Γιώργο, πέρασαν από το μυαλό μου διάφορες σκέψεις. Αρχικά, δεν ήθελα να συναντηθούμε μετά από τόσο καιρό και να μιλήσουμε on camera. Ακόμη, δεν ήθελα, λόγω της αντιδικίας που υπάρχει μεταξύ τους, να πιστέψει ο Γιώργος ή οποιοσδήποτε άλλος ότι η Κωνσταντίνα με χρησιμοποιεί για να τον κοροϊδέψουμε ή ότι γίνομαι έρμαιο της. Από πλευράς αμερικανικού τύπου τηλεόρασης θα είχε ενδιαφέρον ν' απαντήσει θετικά στην πρόκλησή μας ο Γιώργος, όπως έχω ζητήσει και από τη Μαίρη να έρθει. Ξέρω, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό».


Έχεις επικοινωνήσει μαζί του;
«Τυπικά επικοινωνήσαμε μαζί του. Η πρόσκληση, μάλιστα, του έγινε από μένα, ενώ συνήθως αυτό το αναλαμβάνει ο υπεύθυνος καλεσμένων μας, Μανώλης Σκοπελίτης. Ήταν η αρχή μιας υποψίας επικοινωνίας μου με τα παιδιά, τον Γιώργο και τη Φαίη, και χάρηκα πολύ».


Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι έχετε βρεθεί από κοντά, πέρα από την τηλεφωνική επικοινωνία σας. Αληθεύει;
«Δε θα μιλούσα ποτέ δημόσια γι' αυτό».


Γιατί παρέμεινες στο πρωινό;
«Το αποφάσισα μετά από δύο σημαντικές συζητήσεις που είχα με τον Μάρκο και την Έλενα Κατραβά, δυο μέρες πριν την πρεμιέρα. Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, στην αρχή είχα αποφασίσει να μην είμαι, κυρίως για λόγους ματαιοδοξίας. Γρήγορα, όμως, κατάλαβα ότι αυτό δεν ήταν σωστό, δεδομένων των συνθηκών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved