Ψυχούλη-Αγριγιάννης: Τα καυτά φιλιά και η απόφαση για τον γάμο τους (φωτό)
Media

Ψυχούλη-Αγριγιάννης: Τα καυτά φιλιά και η απόφαση για τον γάμο τους (φωτό)

Μπορεί να ανέβαλαν τον γάµο τους για του χρόνου, όµως η Ελένη Ψυχούλη και ο Κώστας Αγριγιάννης απολαµβάνουν τον απόλυτο έρωτα, χωρίς να παίζουν κρυφτό µε τις κάµερες και τους φωτογράφους.

Το ζευγάρι, όπως φάνηκε από την πρόσφατη έξοδό του, είναι πολύ ευτυχισµένο. Αφορµή στάθηκαν τα γενέθλια της δηµοσιογράφου, ανήµερα την 25η Μαρτίου. Προς τιµήν της, ο Πάνος Παπαδόπουλος, παραγωγός της επιτυχηµένης εκποµπής «Σεφ στον αέρα», που παρουσιάζει η ίδια και προβάλλεται για πέµπτη συνεχή χρονιά από τον ΣΚΑΪ, διοργάνωσε µία όµορφη βραδιά για την Ελένη Ψυχούλη στην ψαροταβέρνα «Θαλασσινός» στην Καλλιθέα, παρουσία όλων των συντελεστών της εκποµπής και φυσικά του συντρόφου της που σπάνια λείπει από το πλευρό της. Η βραδιά κύλησε µε πολύ κέφι, µε το ζευγάρι να είναι συνέχεια αγκαλιά και να ανταλλάσσει συχνά καυτά φιλιά.
Όσο για τον γάμο τους που ήταν να γίνει άμεσα, λόγω ανειληµµένων επαγγελµατικών υποχρεώσεων και των δύο, σύμφωνα με τη real, δεν κατάφεραν να σχεδιάσουν την οµορφότερη ηµέρα της ζωής τους όπως θα ήθελαν και έτσι ανέβαλαν τα σχέδιά τους για του χρόνου. Χωρίς να έχουν καταλήξει στην ακριβή ηµεροµηνία, επέλεξαν τον κουµπάρο τους που δεν είναι άλλος από τον παραγωγό και προσωπικό φίλο και των δύο, Πάνο Παπαδόπουλο.
Πρόσφατα η Ελένη Ψυχούλη έκανε και τη µεγάλη έκπληξη και φιλοξένησε τον 40χρονο σύντροφό της στα πλατό της εκποµπής της. Ο Κώστας Αγριγιάννης, ο οποίος µαγειρεύει πολύ καλά, βρέθηκε καλεσµένος στην εκποµπή της και για τα µάτια της αγαπηµένης του, αλλά και των τηλεθεατών, έφτιαξε µία υπέροχη και δροσερή σαλάτα µε ψητά κρεµµύδια, πορτοκάλι και κρέµα από ξίδι βαλσάµικο που ξετρέλανε την οικοδέσποινα. Μαζί τους στην εκποµπή ήταν και η πολύ καλή φίλη τους Τασούλα Κουφοπούλου, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Απόµερο» στην Καρδίτσα, η οποία επίσης πρότεινε τις δικές της συνταγές.
Μπορεί να ήταν η πρώτη φορά που ο Κώστας εµφανιζόταν µπροστά στην κάµερα, δεν ήταν όµως και η πρώτη που βρισκόταν στα πλατό. Τις περισσότερες ηµέρες της εβδοµάδας που η Ελένη Ψυχούλη βρίσκεται στην Αθήνα -και όχι στον Βόλο που είναι η γενέτειρά της και ο τόπος που µοιράζεται τον περισσότερο χρόνο της τον τελευταίο καιρό- ο Κώστας είναι µαζί της και την ακολουθεί παντού. Τα πρωινά ξεκινούν µαζί από το σπίτι της που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, πηγαίνουν στα πλατό για τα γυρίσµατα και όταν τελειώνουν επιστρέφουν στο σπίτι ή συνεχίζουν µε βόλτες στα αγαπηµένα τους στέκια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved