Ο Τάσος Χαλκιάς μιλά για το Κάτω Παρτάλι
Media

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλά για το Κάτω Παρτάλι

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλά για το Κάτω Παρτάλι. Ο Διαμαντής και η Μοσχούλα θα είναι ξανά μαζί;

«Η σχέση τους βρίσκεται σε μια κάμψη και ο Διαμαντής κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες γιο να την ξανακερδίσει. Τελικά ο Διαμαντής κάτι ψιλοκαταφέρνει και της την έχει στημένη μετά την επιστροφή της οπό τους αγρούς!» τόνισε στο TV Ζαππινγκ.
-Αυτή η σχέση πέρασε από σαράντα κύματα, έτσι;
«Και περνάει! Δεν νομίζω να ησυχάσει ποτέ!»
- Δηλαδή θα υπάρξουν κι άλλες συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι;
« Χωρίς να γνωρίζω πραγματικά το περιεχόμενο των παρακάτω σεναρίων, φαντάζομαι ότι ο συγγραφέας μας προς τα εκεί το πηγαίνει για να υπάρχει πάντα μια ανησυχία σ΄αυτή τη σχέση...»
-Μετά την επιστροφή της Μοσχούλας, ο Διαμαντής θα της μείνει πιστός ή θα συνεχίσει να διατηρεί κρυφές σχέσεις;
«Δεν θα το έλεγα! Όπως έχετε δει, μέσα από τα σενάρια προκύπτουν άλλες σχέσεις νεότερες ή παλαιότερες που επανακάμπτουν και βλέπουμε πού βρίσκονται στην πορεία»
-Ήταν ένα στοίχημα ο ρόλος του Διαμαντή; .
«Για μένα ο ρόλος ήταν ένα στοίχημα από την αρχή, γιατί δεν έχω κανένα κοινό στοιχείο με τον Διαμαντή. Ακόμα και τη φυσιογνωμία προσπάθησα να τη φτιάξω, με αυτά το μουστάκι που άφησα ή με τους ιδιωματισμούς της γλώσσας που χρησιμοποιώ. Πραγματικά συνεχίζει να είναι ένα στοίχημα γιατί είναι τόσο καλογραμμένο σαν κείμενο που το αντιμετωπίζω σαν ένα θεατρικό ρόλο και με ενδιαφέρει η εξέλιξη του γιατί έχει μια διαφορά από το θέατρο. Στο θέατρο έχεις ολοκληρωμένο το ρόλο από την αρχή μέχρι το τέλος και ξέρεις πώς να τον διαχειριστείς, ενώ στην τηλεόραση έχεις να κάνεις μ' έναν πραγματικά καλό θεατρικό ρόλο και δεν γνωρίζεις το μέλλον του αλλά και το φινάλε του αυτό το σασπένς σε βοηθάει να είσαι σε εγρήγορση»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved