Ποια θα «εκτοπίσει» την Τατιάνα στους «Συμμαθητές»;
Media

Ποια θα «εκτοπίσει» την Τατιάνα στους «Συμμαθητές»;

Eνα τρίτο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή του Αριστείδη και ανατρέπει τη σχέση του με την Τατιάνα.

Ο ηθοποιός μιλάει για τις εξελίξεις στους «Συμμαθητές» και τα θεατρικά σχέδιά του.
Η ανατροπή έρχεται από έρωτα για τον 65χρονο Αριστείδη Κουλούρη. Αν και κανείς δεν περίμενε τον δυναμικό επιχειρηματία να κοιτάξει άλλη γυναίκα πέρα από τη μυστηριώδη Τατιάνα, εκείνος γοητεύεται από τη μητέρα της Πωλίνας, την Τζένη, την οποία υποδύεται στο σίριαλ η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.

«Ο Αριστείδης παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ιστορία, αφού θα "μαζέψει ξανά τα κομμάτια του"», λέει στο «TV Έθνος» ο ηθοποιός Δημήτρης Μαυρόπουλος και συμπληρώνει: «Εμφανίζεται μια γυναίκα στη ζωή του και από την πρώτη στιγμή δείχνει ενδιαφέρον. Η Τζένη είναι η πρώην σύζυγος του γυναικολόγου της Βάλιας, του Φίλιππου. Ο Αριστείδης είναι λίγο υπερβολικός σε σχέση με την Τατιάνα γιατί προσπαθεί να αναπληρώσει, αυτό είναι ένα δηκτικό στοιχείο του ρόλου και γενικότερα της σειράς, τα χαμένα χρόνια. Μόνο που ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω». Ετσι όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια «λίγο πριν από τη γέννηση του παιδιού ο Αριστείδης θα μάθει, μαζί με τους υπόλοιπους, την πραγματική ταυτότητα της Τατιάνας».


Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος αποκαλύπτει ότι αγαπάει ιδιαίτερα τον χαρακτήρα που υποδύεται. «Αγαπώ πολύ τον Αριστείδη. Εδώ αγάπησα τον Σπύρο (τον ρόλο που υποδυόταν στην τηλεοπτική επιτυχία «Ευτυχισμένοι μαζί«) που ήταν τσιγκούνης και στρυφνός...». Απολαμβάνει, δε, τα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο. «Ο Αριστείδης είναι ένας γενναιόδωρος τύπος σε όλα τα επίπεδα. Σκεφτείτε ότι τριάντα χρόνια πριν ξεκίνησε μια εταιρεία με σκυλοτροφές και κατάφερε να δημιουργήσει έναν κολοσσό. Είναι αυτοδημιούργητος, μεγάλωσε μόνος του το παιδί του και δείχνει σεβασμό στους ανθρώπους που προσπαθούν. Εχει ένα αξιακό σύστημα που είναι κοντά στο DNA του Ελληνα. Δεν είναι τυχαίο που με σταματούν γυναίκες στον δρόμο και μου λένε ότι "ζηλεύουν" τη σχέση του Αριστείδη με την κόρη του, ενώ οι νέοι θαυμάζουν τον ιδιαίτερο δεσμό παππού-εγγονού. Αυτή η ταύτιση μέσα από τη δουλειά μου με κολακεύει και με τιμά», προσθέτει.


Σχετικά με το αν θα συνεχιστεί το σίριαλ για δεύτερη χρονιά, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος εξηγεί ότι ακόμη δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις. «Τέλη Απριλίου θα γνωρίζουμε αν θα συνεχιστεί η σειρά την επόμενη σεζόν ή αν θα τελειώσει φέτος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved