Τι θα δούμε στην εκπομπή «Με αγάπη»
Media

Τι θα δούμε στην εκπομπή «Με αγάπη»

Την Δευτέρα 20 Απριλίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ»

παρουσιάζει τη δημοπρασία από τις τσάντες που σχεδίασαν 200 γνωστές προσωπικότητες, ανάμεσά τους και η Μαρί Κυριακού. Η πρωτοβουλία ανήκει στο νεοσύστατο μη κερδοσκοπικό Σωματείο «CREAID» και τα έσοδα θα διατεθούν στους Γιατρούς του Κόσμου.

Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» παρουσιάζει την Τρίτη 21 Απριλίου η Μαρί Κυριακού. Στόχος του Συλλόγου είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για την κάλυψη των αναγκών ασθενών που χρήζουν μεταμόσχευσης.

Την Τετάρτη 22 Απριλίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας ενημερώνει για το σύνδρομο ανεπαρκούς ύπνου και τους τρόπους για να το αντιμετωπίσουμε.

Την Πέμπτη 23 Απριλίου η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας στις παιδικές ηλικίες και τους τρόπους έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισής της.

Τέλος, την Παρασκευή 24 Απριλίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει τη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού «LET'S DO IT» του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ». Στόχος της καμπάνιας είναι να καθαριστεί ολόκληρη η χώρα μέσα σε μία μόνο ημέρα, με τη συνεργασία εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, σχολείων και δήμων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved