«Κάτι Ψήνεται»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Media

«Κάτι Ψήνεται»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Μετά από άλλη μια πετυχημένη σεζόν, η εκπομπή που έγινε καθημερινή συνήθεια στη ζώνη των 8, διανύει την έβδομη χρονιά της.

Την εβδομάδα 20 με 24 Απριλίου, το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στην Κατερίνη και συναντά τη Σταυρούλα, τον Γιώργο, την Άννα, τον Πάνο και τη Ρενάτα.

Την Δευτέρα 20 Απριλίου, πρώτη στην κουζίνα μπαίνει η Σταυρούλα.
Η Σταυρούλα, ως έμπειρη νοικοκυρά, μαγειρεύει χωρίς άγχος και χωρίς απρόοπτα. Υποδέχεται τους καλεσμένους της με λικέρ μήλο και τους προσφέρει για ορεκτικό «μεθυσμένες γαλλιδούλες».

Την Τρίτη 21 Απριλίου, δεύτερος οικοδεσπότης της εβδομάδας αναλαμβάνει
ο Γιώργος.
Ο Γιώργος δείχνει το ταλέντο του στο μπουζούκι, ωστόσο και στη μαγειρική αποδεικνύεται εξίσου επιδέξιος. Θα εντυπωσιαστεί η υπόλοιπη παρέα από την «ψαροκατάσταση» και την «τυροτρέλα» του;

Την Τετάρτη 22 Απριλίου, σειρά έχει η Άννα.
Η Άννα είναι μια γυναίκα δυναμική, κοινωνική και πολυάσχολη, που αγαπά ιδιαίτερα τη μαγειρική. Προσφέρει στους καλεσμένους της έναν «χορό γεύσεων» αλλά και «χρωματιστά μπερδέματα» ελπίζοντας στη νίκη. Θα τα καταφέρει;

Την Πέμπτη 23 Απριλίου, το τραπέζι στρώνει o Πάνος.
Ο Πάνος δίνει σημασία στην αισθητική και την καλή φυσική κατάσταση. Μαγειρεύει με κέφι, όρεξη και πολύ τραγούδι πιάτα με κάτι από... «τρολ».

Την Παρασκευή 24 Απριλίου, το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας σερβίρει
η Ρενάτα.
Η Ρενάτα είναι μια Πόντια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη. Δυναμική και τσαχπίνα, ετοιμάζει τα πιάτα της με σκοπό να κατακτήσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved