Όλγα Λαφαζάνη: «Δέχτηκα “χτυπήματα”. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ…»
Media

Όλγα Λαφαζάνη: «Δέχτηκα “χτυπήματα”. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ…»

Η Όλγα Λαφαζάνη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι έχει δεχτεί «χτυπήματα» ενώ δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον λόγο που της συνέβαινε αυτό.

Την προηγούμενη χρονιά επέλεξες να μείνετε μόνιμα στις Σέρρες με τον Νίκο Οικονόμου και την κόρη σας. Ήταν εύκολη η προσαρμογή σας;
«Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση. Ήθελα να αφοσιωθώ στην Αλεξάνδρα και στον Νίκο. Χαριτολογώντας θα σου έλεγα ότι πέρυσι κατάφερα να γνωρίσω καλά τον άντρα μου. Επειδή δούλευα επί χρόνια πολλές ώρες, όπως και εκείνος αντιστοίχως, βρισκόμασταν ελάχιστα και συνήθως αργά το βράδυ. Πέρυσι έδεσε η οικογένεια μας. Ήταν μια χρονιά σταθμός για εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν το μετανιώνω. Υπάρχουν δυσκολίες. Όταν ζεις σε μια ξένη πόλη, δεν έχεις κοντά τους φίλους σου, την καθημερινότητα σου. Απέρριψα επαγγελματικές προτάσεις προκειμένου να υποστηρίξω αυτή την απόφαση. Σε μία δύσκολη στιγμή αυτά σου έρχονται στο μυαλό. Δεν ήταν εύκολο, αλλά είναι κάτι που θα έκανα ξανά».


Είχες ενοχές στο παρελθόν ότι ενδεχομένως δεν είσαι καλή μητέρα εξαιτίας επαγγελματικού φόρτου;
«Όταν γέννησα, δούλευα στο ALTER. Επειδή ένιωσα απίστευτες τύψεις που άφησα την κόρη μου, αποφάσισα να τα σταματήσω όλα και τα τρία πρώτα χρόνια να τη μεγαλώσω εγώ».


Δεν υπήρξες νομίζω ποτέ αριβίστρια στη δουλειά. Δέχτηκες «χτυπήματα» κάτω από τη μέση;
«Ναι. Έχει συμβεί. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο έγινα στόχος μιας τέτοιας συμπεριφοράς. Όσο περνά ο καιρός, βλέπω ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω μου και πώς λειτουργούν κάποιοι επαγγελματίες. Δεν είναι τυχαίοι οι λόγοι που βρίσκονται ή δεν βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι σε συγκεκριμένες θέσεις. Έχοντας πια την οικογένεια μου, είμαι πολύ χαλαρή. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που με στεναχωρούν ή με χαροποιούν».


Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved