Grey's Anatomy: Οι τηλεθεατές ζητούν πίσω τον McDreamy
Media

Grey's Anatomy: Οι τηλεθεατές ζητούν πίσω τον McDreamy

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της 11ης σεζόν, στο Grey's Anatomy σκότωσαν έναν από τους πιο βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς.

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση του McDreamy ξεκίνησαν μόλις έγινε γνωστή η είδηση στα κοινωνικά δίκτυα για να κορυφωθούν με το βίντεο - αποχαιρετισμό του καστ στον Πάτρικ Ντέμπσι και την επιστολή διαμαρτυρίας που απευθύνεται κατά βάση στη δημιουργό της σειράς, Σόντα Ράιμς.

«Δεν μπορείς να έχεις τον κόσμο να επενδύει εδώ και μια δεκαετία σε έναν χαρακτήρα και μετά να τον αποτελειώνεις με αυτόν τον τρόπο! Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δίνουν αίμα και όργανα προσπαθώντας να σώσουν ζωές, που θέλουν να γίνουν γιατροί και όλα αυτά από την αφοσίωσή τους στη σειρά... Δεν μπορείς να μας απογοητεύεις με αυτόν τον τρόπο. Μας κατέστρεψε ολοκληρωτικά. Γιατί Σόντα, Γιατί; ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.» αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή και καταλήγει λέγοντας πως «ο κόσμος δεν κοιμάται ούτε τρώει εξαιτίας των τραγικών γεγονότων και δεν είσαι εκεί για να τους βοηθήσεις με οποιονδήποτε τρόπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved