«Κάτι Ψήνεται»: Τα μαγειρέματα για αυτή την εβδομάδα!
Media

«Κάτι Ψήνεται»: Τα μαγειρέματα για αυτή την εβδομάδα!

Μετά από άλλη μια πετυχημένη σεζόν, η εκπομπή που έγινε καθημερινή συνήθεια στη ζώνη των 8 συνεχίζει να επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας, να ταξιδεύει σε πόλεις της Ελλάδας και να συναντάει κάθε εβδομάδα πέντε διαφορετικούς ανθρώπους που προσπαθούν να ξεχωρίσουν με τις γαστριμαργικές τους ικανότητες.

Την εβδομάδα 15 με 19 Ιουνίου, τα μαγειρέματα στο «Κάτι Ψήνεται» κάνουν ο Θοδωρής, η Νάνσια, ο Σεφκέτ, η Κωνσταντίνα και ο Γιάννης.

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, πρώτος οικοδεσπότης της εβδομάδας αναλαμβάνει ο Θοδωρής.
Ο Θοδωρής παίζει βιντεοπαιχνίδια με τους φίλους του και αμέσως μετά μαγειρεύει γαλλικές συνταγές στη φοιτητική του κουζίνα. Ετοιμάζει ένα «παριζιάνικο φιλέτο» και φέρνει «βάρκες γεμάτες υποσχέσεις».

Την Τρίτη 16 Ιουνίου, τη σειρά έχει η Νάνσια.
Η Νάνσια, άνετη, λαμπερή και αποφασιστική μαγείρισσα, ανοίγει «ομπρελίνες στο λευκό δάσος» και «μελώνει γουρουνάκια». Είναι τα πιάτα της όσο δελεαστικά ακούγονται;

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στην κουζίνα μπαίνει o Σεφκέτ.
Ο Σεφκέτ, ο κρεοπώλης της παρέας, προσπαθεί να κερδίσει τους καλεσμένους του με τα κρεατικά του. Τα στόματα θα ανοίξουν. Η «ομερτά» θα σπάσει;

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, το τραπέζι στρώνει η Κωνσταντίνα.
Η Κωνσταντίνα, κλέβει τις εντυπώσεις με το φόρεμα και τις δωδεκάποντες γόβες της.
Θα είναι εξίσου εντυπωσιακά και τα πιάτα της;

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου, το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας ετοιμάζει
ο Γιάννης.
Ο Γιάννης ολοκληρώνει τον κύκλο συμβουλών που ξεκίνησε τη Δευτέρα. Ταξιδεύει την παρέα πίσω στα παιδικά του χρόνια, στο χωριό και τους σερβίρει «το φαγάκι του φτωχού».

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved