Τάσος Παπαλαζάρου: Μιλά για τη συνεργασία του με τη Ζέτα Δούκα
Media

Τάσος Παπαλαζάρου: Μιλά για τη συνεργασία του με τη Ζέτα Δούκα

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία του αλλά και πώς περνάνε στα γυρίσματα της εκπομπής «Ζω καλύτερα» στο ΣΚΑΙ με τη Ζέτα Δούκα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τάσος Παπαλαζάρου.

Ήταν κάτι που θέλατε να κάνετε; Το είχατε στο μυαλό σας καιρό; «Με ενδιαφέρει πολύ να ενημερώνεται ο κόσμος σωστά, έγκυρα και κυρίως με επιστημονικά δεδομένα. Να μη λέει «άκουσα», «μου είπαν» ή -το διάβασα στο διαδίκτυο». Ναι, ήταν κάτι που ήθελα και θέλω να το κάνω. Αυτού του είδους οι εκ¬πομπές είναι πάντα χρήσιμες για την ενημέρωση του κοινού», λέει στο 7 μέρες tv.
Γελάτε στα γυρίσματα με τη Ζέτα; Πώς είναι το κλίμα; «Σοβαρά τώρα, ίσως ακούγεται τετριμμένο αυτό που θα πω, αλλά ναι, γελάμε στα γυρίσματα, υπάρχει ωραίο κλίμα, όχι μόνο με τη Ζέτα, αλλά και με όλη τη συντακτική ομάδα, τον σκηνοθέτη, την παραγωγή»
Πώς έχετε διαχωρίσει τους ρόλους σας; «Η Ζέτα γνωρίζει το αντικείμενο της υγείας, της διατροφής, της ευεξίας και το χειρίζεται εξαιρετικά. Δε νομίζω ότι έχουμε διακριτούς ρόλους, δηλαδή δεν μιλάω μόνο εγώ για τη διατροφή ή μόνο η Ζέτα για την άσκηση. Μάλλον προσπαθούμε να αλληλοσυμπληρωνόμαστε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved