Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος μιλάει πρώτη φορά για το άγνωστο διαζύγιό της!
Media

Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος μιλάει πρώτη φορά για το άγνωστο διαζύγιό της!

Την έχουμε αγαπήσει μέσα από τον τομέα της ενημέρωσης, κυρίως στην κρατική τηλεόραση στην οποία επέστρεψε μετά το άνοιγμα της ΕΡΤ. Και τώρα μιλάει για το άγνωστο διαζύγιό της για το οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ ξανά...

Δεν είναι άλλη από τη Μάριον Μιχελιδάκη η οποία ήταν παντρεμένη με τον Βασίλη Νομικό περίπου δώδεκα χρόνια. Η δημοσιογράφος τώρα μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της αλλά και για το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει αυτή την εξέλιξη στη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόση προβολή. Τη δουλειά μας κάνουμε, νομίζω» λέει η ίδια στην Αγορά και συνεχίζει: «Στο θέμα της δημοσιότητας τους όρους τους θέτεις από την αρχή. Δεν νομίζω ότι μπαίνει κανείς στο σπίτι σου, αν δεν του ανοίξεις εσύ ο ίδιος. Δεν ξέρω να χειρίζομαι το θέμα της δημοσιότητας και δεν μπαίνω σε αυτές τις διαδικασίες».

Χρειάστηκε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τα «θέλω» σας μετά το διαζύγιο; Οι περισσότεροι κάνουμε restart έπειτα από έναν χωρισμό.

«Μετά τον χωρισμό μου έκανα ένα παρατεταμένο «pause», ένα πάγωμα του χρόνου. Ήθελα να πάρω τον χρόνο μου και να δω όλη την εικόνα και εμένα μέσα σε αυτή. Δεν είχα ούτε το άγχος ούτε την αγωνία του «restart». Έχω επαναπροσδιορίσει τα «θέλω» μου και δεν αγχώνομαι για τους στόχους μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved