Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το να υπάρχεις μέσα σε αυτό το κουτί συνεχώς είναι καταστροφικό»
Media

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το να υπάρχεις μέσα σε αυτό το κουτί συνεχώς είναι καταστροφικό»

Πώς θα μπορούσε να ορίσει τη σχέση του με την τηλεόραση ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και γιατί λέει πως η εποχή είναι περίεργη για τηλεόραση;

«Είναι ένα υπέροχο μέσο που του χρωστάω πολλά. Μου έδωσε το δικαίωμα να με γνωρίσει το κοινό και να μπορώ, ως εκ τούτου, να κάνω τις επιλογές μου στο θέατρο. Η τηλεόραση είναι παράλληλα κι ένα επικίνδυνο μέσο. Εάν δεν του φερθείς με προσοχή, μπορεί να σε καταστρέψει, ιδιαίτερα εάν θεωρήσεις ότι είναι αυτοσκοπός. Το να υπάρχεις μέσα σε αυτό το κουτί συνεχώς είναι καταστροφικό, γιατί ο τηλεθεατής είναι αδυσώπητος. Εάν σε βλέπει συνέχεια σε κάτι που δεν έχει νόημα, δεν θα πληρώσει εισιτήριο για να σε δει στο θέατρο. Είμαι περήφανος γι' αυτά τα λίγα που έκανα στην τηλεόραση»
Αναφέρεστε στα «Εγκλήματα», το «Είσαι το ταίρι μου», το «Με λένε Βαγγέλη»: Εχετε δεχτεί κάποια πρόταση για τηλεοπτική σειρά; «Οχι. Δεν έχω κάτι στα σκαριά. Είναι περίεργη εποχή για την τηλεόραση»
Γιατί το λέτε αυτό; «Στην τηλεόραση πρέπει να αποφύγεις την προχειρότητα. Ο χρόνος είναι τόσο πιεσμένος που δεν επιτρέπει πολλές φορές οι δουλειές να γίνονται με αρτιότητα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός στις επιλογές μου. Γι' αυτό έχω κάνει πέντε σειρές όλες κι όλες... Η τηλεόραση επίσης απαιτεί εντατικά γυρίσματα. Και οι οικονομικές απολαβές δεν συνάδουν με αυτό που σου ζητάει. Εάν λοιπόν, προ κρίσης, πληρωνόσουν μετά από έξι μήνες, φανταστείτε τώρα! Ε, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες, εάν δεν πληρώνεσαι. Από τη στιγμή που, συν τοις άλλοις, γίνονται και εκπτώσεις και στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, δεν με ενδιαφέρει. Οσο αντέχω θα κάνω πράγματα που με νοιάζουν και με εκφράζουν», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved