Μάριον Μιχελιδάκη: «Το κλείσιµο της ΕΡΤ µόνο πληγές δηµιούργησε»
Media

Μάριον Μιχελιδάκη: «Το κλείσιµο της ΕΡΤ µόνο πληγές δηµιούργησε»

Για το «ιστορικό» πλέον «μαύρο» που είχε πέσει στην ΕΡΤ και έκλεισε για να ξανανοίξει τελικά πρόσφατα μιλάει η Μάριον Μιχελιδάκη η οποία παραδέχεται πως για την ίδια ήταν ένα σοκ όλο αυτό που συνέβη...

Το άνοιγµα της ΕΡΤ είναι γεγονός...

«Έχω περάσει πολλά τα τελευταία δύο χρόνια και η 11η Ιουλίου ήρθε να αποκαταστήσει µια µεγάλη αδικία. Το «µαύρο» ήταν ένα σοκ για εµένα, για την Ελλάδα και έξω από αυτή. Σε προσωπικό επίπεδο µε ενόχλησαν οι υβριστικοί χαρακτηρισµοί που συνόδευσαν αυτή την ακατανόητη κίνηση. Όσα ακούστηκαν δεν µπορούσαν να αφορούν όλο το προσωπικό της ΕΡΤ».

Οι εργαζόµενοι, ωστόσο, διχάστηκαν...

«Είναι πολύ δυσάρεστο να διχάζονται και να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα, πράγµα που προφανώς συνέβη. Και σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν και έντονες αντιπαραθέσεις. Εγώ δεν έχω στον χαρακτήρα µου αυτή την αντιπαράθεση. Θεωρώ ότι ο καθένας πήρε τις αποφάσεις του όπως έκρινε εκείνος σωστό. ∆εν µπορείς να επιβάλεις σε κανέναν τι απόφαση θα πάρει. Σηµασία έχει τώρα να δούµε το αύριο µε διαφορετική µατιά και να συµβάλουµε όλοι στη νέα εποχή για την ΕΡΤ».

Όταν καταλάγιασε η συναισθηµατική φόρτιση, είδατε κάποια θετικά στοιχεία σε όλο αυτό;

«Το κλείσιµο της ΕΡΤ µόνο πληγές δηµιούργησε, που προσπαθούν ακόµη να επουλωθούν. ∆εν χρειαζόταν το «µαύρο» για να εξυγιανθεί. Όταν θέλεις να διορθώσεις κάτι, δεν το κλείνεις, προσπαθείς να το εξυγιάνεις όσο είναι ανοιχτό. Γενναίες αποφάσεις χρειάζονται».

Σύµφωνα µε την τηλεθέαση, ο κόσµος επέλεξε την ΕΡΤ για την ενηµέρωσή του τις ηµέρες των κρίσιµων εξελίξεων.

«Κι εγώ έχω αυτή την κακή συνήθεια και κοιτάζω καθηµερινά τα νούµερα τηλεθέασης. Όλα δείχνουν ότι κερδίζει το χαµένο έδαφος και ότι έλειπε στον κόσµο. Η ύπαρξη της δηµόσιας τηλεόρασης οφείλει να είναι ουσιαστική και να επικεντρωθούµε στην ενηµέρωση, που είναι και το µεγάλο στοίχηµα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved