Οδυσσέας Σταμούλης: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος με τα κανάλια»
Media

Οδυσσέας Σταμούλης: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος με τα κανάλια»

Έχουμε καιρό να δούμε τον Οδυσσέας Σταμούλης στην τηλεόραση. Υπάρχει κάποια πρόταση που συζητά για να τον δούμε;

« Όχι τηλεόραση, εμπάργκο.(Γέλια). Μου κάνει... της κάνω...δεν ξέρω. Αυτά τα χρόνια άλλαξαν πολύ τα πράγματα στην τηλεόραση, μάλλον προσανατολίστηκαν σε άλλες λύσεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος με τα κανάλια, τις εταιρείες, τα πράγματα είναι σε μία στάση αναμονής, οπότε κι εμείς περιμένουμε» τόνισε στο Λοιπόν.

-Αυτή η κατάσταση ζωής που βιώνουμε, πιστεύεις ότι μας φέρνει πιο κοντά ή μας δημιουργεί μια απόσταση;

«Αποδείχθηκε ότι είναι θέμα ανθρώπων. Τελικά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη να κάτσουν ο ένας δίπλα στον άλλο και στα δύσκολα να βάλουν πιο γερή «πλάτη». Ότι και να γίνει ο επιούσιος μας απασχολεί κάθε μέρα. Φοβάμαι ότι οι σχέσεις επλήγησαν αυτό τον καιρό παρά συσφίχθηκαν. Αυτό λέει η προσωπική μου εμπειρία.»

-Πόσο εύκολα μπορεί να το δεχθεί αυτό ένας ηθοποιοί που έχει μάθει να δουλεύει συνέχεια, να κάνει πολλά πράγματα μαζί και μεγαλώνοντας περιμένει πάντα κάτι , καλύτερο;

«Στη σημερινή Ελλάδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα που παλαιότερα τα θεωρούσαμε δεδομένα.»

-Τώρα η εξέλιξη είναι ανάποδη, πηγαίνει προς τα πίσω... για να γεννηθεί κάτι καινούργιο, πιο καλό;

«Δεν ξέρω ακόμα δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Σίγουρα για μένα που για πολλά χρόνια έκανα δύο και τρείς δουλειές μαζί, τώρα είναι σαν να τεμπελιάζω, μόνο με το θέατρο. Ο νόμος της ζωής είναι η ζωή η ίδια, αισιοδοξία. Το ζήτημα είναι πόσο μπορεί να αρχίσει μία ανάκαμψη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved