Η ΕΡΤ1 επιστρέφει σε ολοήμερο μαραθώνιο ενημέρωσης
Media

Η ΕΡΤ1 επιστρέφει σε ολοήμερο μαραθώνιο ενημέρωσης

Σχέδιο επαναφοράς σε πρόγραµµα ολοήµερης ενηµέρωσης µε µικρές αλλαγές και προσθήκες επεξεργάζεται η διοίκηση της ΕΡΤ1 ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Το πρόγραµµα αναµένεται να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου και σε πρώτη φάση τουλάχιστον, σύμφωνα με τη real, θα αποτελεί επαναφορά σε αυτό που µεταδιδόταν έως τα τέλη Ιουλίου, µε κάποιες δοµικές αλλαγές. Η σεζόν για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναµένεται να ξεκινήσει µια εβδοµάδα νωρίτερα, καθώς σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, ο Πάνος Χαρίτος αναλαµβάνει και πάλι καθήκοντα στις 24 Αυγούστου, ενώ η Ευρυδίκη Χάντζιου, που τον αντικαθιστά αυτή την περίοδο, θα επιστρέψει στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου.
∆ιατηρώντας το «βαρύ» ενηµερωτικό χαρακτήρα της ΕΡΤ1, που µέσα στον Ιούλιο έφερε σηµαντική άνοδο και σε ποσοστά τηλεθέασης, η διοίκηση της δηµόσιας τηλεόρασης επεξεργάζεται σενάρια αλλαγών για την πρωινή ζώνη. Σύµφωνα µε πληροφορίες, η ενηµερωτική ζώνη που ξεκινά στις 6.00 και ολοκληρώνεται στις 12.00 θα διατηρηθεί µεν, αλλά ενδέχεται να χωριστεί πλέον σε δυο εκποµπές και όχι σε τρεις, όπως ήταν έως πρότινος, µε διαφορετικό ντουέτο παρουσιαστών ανά δίωρο. Υπό συζήτηση παράλληλα είναι το µέλλον της εκποµπής «Μένουµε Ελλάδα» που θεωρείται πιθανό να πάρει µετάθεση για το πρόγραµµα της ΕΡΤ2. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει νέα ενηµερωτική εκποµπή στη µεσηµεριανή ζώνη 1.00 µε 3.00 στην ΕΡΤ1 για να καλυφθεί το κενό του «Μένουµε Ελλάδα». Το βράδυ θα διατηρηθεί η καθηµερινή ζώνη «ΕΡΤ Focus», ενώ σε δεύτερο χρόνο στόχος είναι το πρόγραµµα να εµπλουτιστεί µε νέα talk shows και εκποµπές έρευνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved