Σπυροπούλου: Τα  νέα πρόσωπα που συζητούν για την εκπομπή της και ο συνεργάτης-έκπληξη!
Media

Σπυροπούλου: Τα νέα πρόσωπα που συζητούν για την εκπομπή της και ο συνεργάτης-έκπληξη!

Αυτό το διάστημα οι ιθύνοντες του Alpha αναζητούν νέα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου το Σαββατοκύριακο.

Πολλά ονόματα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα ότι περνούν από κάστινγκ και ίσως κάτσουν στον καναπέ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου!

Ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στο να κλείσει με την εκπομπή της Κωνσταντίνας είναι ο... Στέφανος Μιλάτος, ο οποίος είναι μοντέλο και χορευτής. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο Στηβ όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, έκανε δοκιμαστικό για το πρωινό του Σαββατοκύριακου και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο ίδιος δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση και – δεδομένης της απειρίας του – φαίνεται πως τα πήγε περίφημα.
Το μοντέλο έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα και το μόντελινγκ προέκυψε τυχαία στη ζωή του όταν με μία φίλη του παρακολουθούσαν τα σόου στο Athens Xclusive Designers Week. Σύντομα άρχισε να συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους μοδας, όπως οι Givenchy, Rocco Barocco και Jean Paul Gaultier.

Εκτός από τον Στέφανο Μιλάτο σε συζητήσεις για το πάνελ της εκπομπής βρίσκονται ο Μάνος Ιωάννου, η Κωνσταντίνα Κλαψινού, ο Γιάννης Σπαλιάρας αλλά και η Μαρία Κορινθίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved