Ελένη Τσολάκη: «Είμαι άνθρωπος της ασφάλειας»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Είμαι άνθρωπος της ασφάλειας»

Η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα του Happy Day, ξεκινήσανε πρώτοι απ' όλους. Ποιο είναι το θετικό και ποιο το αρνητικό ο' αυτό;

«Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε λίγο περισσότερες διακοπές, Θετικό είναι το ότι νιώσαμε σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τι σκέφτεσαι πριν μπεις στο στούντιο; Σκέπτομαι πώς μπορώ να μεταδώσω αυτό που αισθάνομαι τα πρωινά, γιατί είμαι πρωινός τύπος και απολαμβάνω που ξεκινά νωρίς η μέρα μου. Θέλω να μεταδώσουμε ένα χαμόγελο, μια αισιοδοξία, ό,τι περνάει από το χέρι μας» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Φέτος θα μας δείξεις μέρη που αφορούν τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο...

« Κάναμε κάποιες σκηνές στο σπίτι που γυρίστηκε η «Υπολοχαγός Νατάσα» και στο μαγαζί όπου γυρίστηκε ο «Μεθύστακας» με τον Ορέστη Μάκρη. Βρίσκεται στην Πλάκα και είναι εκεί από το 1865.»

- Άλλα σχέδια έχεις για τη φετινή σεζόν;

«Νομίζω ότι είναι τα χρόνια που δεν μπορείς να κάνεις κανένα σχέδιο. Αυτό που έχω βάλει στόχο καθημερινά είναι να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είμαι σε αυτή την ομάδα, ειδικά αυτές τις εποχές, και θέλω να το χαρώ για όσο κρατήσει.»

-Θα μπορούσες να είσαι στην ίδια εκπομπή για πολλές σεζόν;

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε το ανικανοποίητο, βρίσκεται στο ελληνικό DΝΑ. Όταν κάτι πάει καλά, θέλουμε να το αλλάξουμε και να κάνουμε κάτι παραπάνω. Εγώ, όμως, είμαι άνθρωπος της ασφάλειας. Θεωρώ ότι όταν κάτι πηγαίνει καλά, μπορείς να το κάνεις για όσο ο κόσμος αποφασίσει ότι το στηρίζει και το εγκρίνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved