Άννα Ανδριανού: «Η σειρά είναι ακριβώς αυτό που ονειρευτήκαμε»
Media

Άννα Ανδριανού: «Η σειρά είναι ακριβώς αυτό που ονειρευτήκαμε»

Η Άννα Ανδριανού υποδύεται στην σειρά 9 Μήνες, τη Μάρθα, μια ψυχολόγο που βρέθηκε στην Κύπρο επειδή ένα μυστικό κατέστρεψε κάποτε τη δική της ζωή. Ενδιαφέρεται πολύ για τους ασθενείς της και θέλει όλοι να είναι ευτυχισμένοι...

«Η Μάρθα είναι πρόσωπο-κλειδί στην ιστορία. Είναι ψυχολόγος και προσπαθεί να ξεκλειδώσει τους ασθενείς της με έναν τρόπο αρκετά συναισθηματικό. Ενα βίαιο γεγονός κατέστρεψε κάποτε τη δική της ζωή και τη ζωή ενός πλάσματος που αγαπάει. Χωρίς να σας αποκαλύψω ακόμη ποιο είναι θα σας πω ότι θα βρεθεί πολύ κοντά στα μυστικά των οικογενειών και σε όλα αυτά που ψάχνει η Δάφνη. Η Μάρθα είναι δίπλα σε όλα αυτά, τα έχει μπροστά της αλλά δεν γνωρίζει. Είναι όμως εκείνη η οποία τυχαία θα βρει την άκρη του νήματος» τόνισε στο TV Έθνος.

Η Αννα Αδριανού δηλώνει ενθουσιασμένη με τους «9 μήνες», καθώς είναι η πρώτη φορά που οι ιστορίες της «ταξιδεύουν» μέχρι την Κύπρο. «Η σειρά είναι ακριβώς αυτό που ονειρευτήκαμε. Είναι υπέροχη όλη η ομάδα. Μαζί μας είναι και η εξαιρετική σεναριογράφος Μάρω Γιαννοπούλου. Ολοι αγάπησαν τη σειρά από την πρώτη στιγμή και κάνουν καταπληκτική δουλειά. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω στην Κύπρο και έχω ενθουσιαστεί. Μου αρέσει η Κύπρος και αγαπώ τους Κυπρίους. Είναι ζεστοί άνθρωποι και λατρεύουν τους Ελληνες», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved