Κοραλία Καράντη: «Δουλεύω για να ζήσω. Δεν προέρχομαι από κάποιο μεγάλο τζάκι»
Media

Κοραλία Καράντη: «Δουλεύω για να ζήσω. Δεν προέρχομαι από κάποιο μεγάλο τζάκι»

Η Κοραλία Καράντη θα πρωταγωνιστεί στα νέα επεισόδια του «Μπρούσκο» και αναφέρθηκε στην απόφασή της να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από χρόνια.

Πιστεύετε πως η ιδιωτική τηλεόραση πληρώνει αυτή την εποχή την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας των προηγούμενων ετών;

«Όχι... Πιστεύω πως η ελληνική τηλεόραση αυτήν τη στιγμή υποφέρει, γιατί υποφέρει κι ολόκληρη η χώρα. Στην τηλεόραση αντικατοπτρίζεται η ίδια η κοινωνία Ο κόσμος της τηλεόρασης είναι ο ίδιος κομμάτι της κοινωνίας. Οπότε δεν θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά τα δεδομένα».

Είστε ιδιαίτερα επιλεκτική. Τι σας έκανε να πείτε το ναι στο Μπρούσκο;

«Το γεγονός ότι είχα να κάνω με μία σοβαρή πρόταση και με μία σοβαρή δουλειά. Το Μπρούσκο είναι μία αξιόλογη δουλειά, που έχει σημειώσει μέχρι τώρα τεράστια επιτυχία και απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν μεράκι, όρεξη κι αγάπη γι' αυτό που κάνουν».

Το ότι το «Μπρούσκο» το υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, που ήταν και η δημιουργός του «Έρωτα», έπαιξε κι αυτό ρόλο στο να δώσετε μία θετική απάντηση σε αυτήν τη νέα τηλεοπτική πρόσκληση που ήρθε στην πόρτα σας;

«Φυσικά... Το όνομα της Βάνας ήταν για μένα μία εγγύηση, γιατί είχαμε συνεργαστεί στον “Έρωτα” άψογα για τρία χρόνια. Επίσης, εκτιμώ και τον Ανδρέα Γεωργίου, που είναι ένα σεμνό παιδί που κάνει m δουλειά του με τόση αφοσίωση. Πέρα όμως απ' όλα αυτά, να σας πω και κάτι άλλο για να είμαστε και ειλικρινείς Πάντα μία νέα πρόταση σημαίνει δουλειά και, όπως ίσως φαντάζεστε, πρέπει να δουλέψω για να ζήσω. Δεν δουλεύω για χόμπι. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω καμία τεράστια περιουσία ή που προέρχομαι από κάποιο μεγάλο τζάκι. Και η οικογένειά μου, άνθρωποι του μεροκάματου ήταν», δήλωσε στο «Έθνος της Κυριακής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved