Γιώργος Φειδάς: «Θα δούμε και καινούργιους χαρακτήρες στους Συμμαθητές»
Media

Γιώργος Φειδάς: «Θα δούμε και καινούργιους χαρακτήρες στους Συμμαθητές»

Μετά το «Μάνο Χ ουρανού», ο Γιώργος Φειδάς ανέλαβε τη δεύτερη σεζόν των «Συμμαθητών»...

«Το είχαμε συζητήσει και παλιότερα, για τον πρώτο κύκλο. Τελικά, όταν τελείωσε η ιστορία των ισπανικών επεισοδίων και, ουσιαστικά επειδή ήταν και μια σειρά που μου άρεσε πολύ, ήθελα να το κάνω, πρώτα απ' όλα για να συνεργαστώ με τον Βασίλη Θωμόπουλο, με τον οποίο είμαστε φίλοι και δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να δουλέψουμε μαζί» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Θα αλλάξουν συμπεριφορά κάποιοι από τους ήρωες;

«Όχι, θα συνεχίσουμε στο πνεύμα της πρώτης χρονιάς. Στα πρώτα δέκα επεισόδια θα δούμε πώς τελειώνουν οι ιστορίες που έχουν μείνει ανοιχτές, όπως το αν η Τατιάνα θα καταλήξει με τον Παύλο ή με τον Αριστείδη ή αν η Μαριλένα και ο Ανδρέας θα είναι μαζί. Κι εγώ θα ξεκινήσω με τους ίδιους χαρακτήρες, αλλά με ένα νέο κύκλο ιστοριών, το οποίο θα είναι το επόμενο τους βήμα.»

-Θα υπάρξουν νέοι χαρακτήρες;

«Θα δούμε και καινούργιους χαρακτήρες, οι οποίοι έρχονται να αναστατώσουν τα πράγματα. Για παράδειγμα, θα έχουμε μια γυναίκα που πιάνει δουλειά στην Κούλντογκ και θα πυροδοτήσει πολλά και τρία ακόμη πρόσωπα.

-Σε δυσκόλεψε το ότι η σειρά έχει πολλούς χαρακτήρες;

«Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε, γιατί πέρσι είχα δει αρκετά επεισόδια, είχα συμπαθήσει τους χαρακτήρες και είχα διαβάσει και τα αρχικά ισπανικά σενάρια. Γενικώς θεωρώ ότι έχει πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα και, παράλληλα, είναι σωστό το κάστινγκ και πολύ καλές οι ερμηνείες των ηθοποιών, γι' αυτό και μπήκα πολύ εύκολα στο κλίμα. Μου άρεσε η ιστορία των παλιών συμμαθητών που ξαναβρίσκονται, ήταν μια αναγνωρίσιμη κατάσταση και για μένα και για τον περισσότερο κόσμο, γι αυτό και με μεγάλη χαρά το ανέλαβα. Γενικά, μου αρέσουν τα πολυπρόσωπα σίριαλ. Θα γράψω μόνος τα πρώτα δεκαπέντε επεισόδια και μετά θα συ-νεργαστώ με μια ομάδα που θα γράφει τους διαλόγους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved