«Ιστορική» αλλαγή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1!
Media

«Ιστορική» αλλαγή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1!

Ξεχάστε το δελτίο ειδήσεων που βλέπατε μέχρι τώρα στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σύντομα θα βλέπετε το ολοκαίνουργιο δελτίο του, με την ίδια παρουσιάστρια αλλά σε μισό χρόνο και με διαφορετική δομή.

Μάλιστα, το σχέδιο του ΑΝΤ1 για το λανσάρισµα του νέου µοντέλου ειδήσεων ηµίωρης διάρκειας µπαίνει στην τελική ευθεία της υλοποίησής του. Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, µάλιστα, ορίστηκε και ηµεροµηνία για τη μεγάλη αυτή αλλαγή που θα γίνει τη ∆ευτέρα 2 Νοεµβρίου. Το κανάλι του Αµαρουσίου αποφάσισε να προχωρήσει στην ειληµµένη προ πολλού απόφαση να µειώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από ωριαίο σε ηµίωρο.
Η µετάβαση δεν µπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη, καθώς, όπως είχαν έγκαιρα αναφέρει υψηλόβαθµα στελέχη του σταθµού, από την ηµέρα που θα ληφθεί η τελική απόφαση χρειάζεται περίπου ένας µήνας για τη µετάβαση στο νέο µοντέλο. Στο τιµόνι της παρουσίασης θα παραµείνει φυσικά η Μαρία Χούκλη, η οποία βρίσκεται ήδη σε στενή συνεργασία µε τον διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Πελέκη για την εξειδίκευση των παραµέτρων που θα χρειαστούν για να βγαίνει ένα άρτιο τηλεοπτικό προϊόν. Στόχος είναι να υπάρχουν μικρά και περιεκτικά βίντεο και on, ώστε, παρά τη µικρότερη διάρκεια, να «χωρούν» όλα τα νέα της ηµέρας σε µία πιο compact µορφή.
Η µείωση της διάρκειας των ειδήσεων, µάλιστα, θα συνοδευτεί και από... ορατή αλλαγή, καθώς, σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, στις 2 Νοεµβρίου θα εγκαινιαστεί και το νέο σκηνικό των ειδήσεων του ΑΝΤ1. Όπως φαίνεται, το κανάλι όχι µόνο δεν επιχειρεί να «αποσιωπήσει» την αλλαγή του µοντέλου των ειδήσεων -που µε όρους χρονικής διάρκειας µπορεί να ερµηνευτεί και ως υποβάθµιση της ενηµέρωσης- αλλά την υπογραµµίζει, προβάλλοντας την ίδια ηµέρα τη νέα του εικόνα. Με τον τρόπο αυτό, το κανάλι επιθυµεί να «ολοκληρώσει» τη νέα ταυτότητα του κεντρικού δελτίου και να το παρουσιάσει σαν επαναλανσάρισµα.
Στο µεταξύ, το... κούρεµα των λεπτών ξεκίνησε ήδη να υλοποιείται σταδιακά στον ΑΝΤ1 και συνέπεσε µε την πρεµιέρα της σειράς «Μπρούσκο» στην prime time. Βάζοντας ως πρωταρχικό στόχο η καθηµερινή σειρά να ξεκινά στις 21.00 ακριβώς, η διοίκηση του σταθµού έχει δώσει εντολή οι ειδήσεις να ολοκληρώνονται έως τις 20.50 το πολύ µαζί µε τα αθλητικά και τον καιρό (ενδεικτικά, την περασµένη Τρίτη ξεκίνησε στις 19.55 και ολοκληρώθηκε στις 20.48).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved