Ο Άκης Πετρετζίκης ξανά στην κουζίνα του Mega στις 12 Οκτωβρίου
Media

Ο Άκης Πετρετζίκης ξανά στην κουζίνα του Mega στις 12 Οκτωβρίου

Και αυτή τη σεζόν, η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 16.30, ο αγαπημένος μας σεφ επιστρέφει με λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης Πετρετζίκης θα μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και θα δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης θα φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος θα ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.

Οι συνταγές της πρώτης εβδομάδας 12-16 Οκτωβρίου:

Δευτέρα 12/10: Στην πρώτη εκπομπή της δεύτερης σεζόν, ο Άκης μάς γλυκαίνει με μία λαχταριστή ανάποδη τάρτα με μπανάνα. Στη συνέχεια, υποδέχεται τον πρώτο του καλεσμένο, τον Άλκη Βιρβίλη και μαγειρεύουν μεσογειακή φάβα θαλασσινών.
Τρίτη 13/10: Η κουζίνα θα μοσχομυρίσει σήμερα, αφού ο Άκης μάς μαγειρεύει σουτζουκάκια με καστανό βούτυρο και τα αρωματίζει με φασκόμηλο. Μαζί με τη Δανάη Μανιάτη φτιάχνουν λεμπκούχεν, παραδοσιακά γερμανικά κουλουράκια.
Τετάρτη 14/10: Χορτόπιτα με φέτα μάς προτείνει ο αγαπημένος μας σεφ στο σημερινό επεισόδιο. Στη συνέχεια, ο Άκης με τον καλεσμένο του, Γιώργο Παναγιώτη, φτιάχνουν φρέσκα στροτζαρπέτι με πέστο λιαστής ντομάτας.
Πέμπτη 15/10: Με λαχταριστό κέικ σοκολάτας και σπιτική μαρμελάδα ξεκινάει ο Άκης τη σημερινή εκπομπή. Ο καλεσμένος, Πέτρος Συρίγος, με τη βοήθεια του Άκη, μαγειρεύει σολομό με κρούστα μυρωδικών και σαλάτα κινόα.
Παρασκευή 16/10: Η εβδομάδα τελειώνει με γεμιστό αρνίσιο μπούτι με αμπελόφυλλα και πέστο, που ο Άκης συνοδεύει με πατάτες, ενώ η τελευταία καλεσμένη της εβδομάδας, Ελένη Μαραγκάκη, μας προτείνει χόντρο με μύδια και λαχανικά εποχής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved