Κούλλης Νικολάου: Το «Μπρούσκο» θα συνεχιστεί και του χρόνου;-Τι αποκάλυψε;
Media

Κούλλης Νικολάου: Το «Μπρούσκο» θα συνεχιστεί και του χρόνου;-Τι αποκάλυψε;

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε σε συνέντευξή του για το «Μπρούσκο», τα γυρίσματα στο εξωτερικό και αν σκέφτονται να συνεχιστεί για τέταρτη χρονιά η σειρά.

Όταν σας ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα αλλάξει ώρα, είχατε δεύτερες σκέψεις;

«Όχι γιατί ξέραμε ότι η δουλειά μας θα μπορούσε να αντέξει μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Επιπλέον είχαμε εμπιστοσύνη στο σταθμό».

Το Μπρούσκο έχει προοπτικές για να συνεχιστεί και τέταρτη χρονιά;

«Θα έλεγα πως ναι! Είναι ένα σενάριο πολύ πλούσιο και με προοπτική μεγάλων ανατροπών. Αν ο κόσμος το γουστάρει και η Βάνα το αντέχει και ο σταθμός συμπορευτεί, γιατί όχι;».

Είστε από τους ηθοποιούς που δέχεστε πολλή αγάπη...

«Για την αγάπη έχω μια φιλοσοφία του ότι δίνεις παίρνεις. Είμαι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να μιλώ ώρες για την αγάπη».

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν δεν κάνετε εκπτώσεις . Επιπλέον είναι η μοναδική σειρά που κάνει ταξίδια εκτός συνόρων.

«Στο "Μπρούσκο" δίνουμε όλα όσα παίρνουμε σαν προϋπολογισμό και είναι ολοφάνερο ότι δουλεύουμε αμερόληπτα, με μόνο στόχο το καλό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι καιροί δεν μας επιτρέπουν οικονομικά, αλλά η πίστη και το μυαλό μας μπορούν να δώσουν πολλά. Είμαστε τυχεροί και στο ότι έχουμε τη στήριξη της κοινωνίας από ιδιώτες και από το κράτος. Η κρατική μηχανή της Κύπρου δεν μας λέει όχι».

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved