Μαρία Μιχαήλ για ρόλο στους «9 Μήνες»: «Η Μαρίνα τρέμει στην ιδέα ότι θα αποκαλυφθεί το μυστικό της»
Media

Μαρία Μιχαήλ για ρόλο στους «9 Μήνες»: «Η Μαρίνα τρέμει στην ιδέα ότι θα αποκαλυφθεί το μυστικό της»

Η Μαρία Μιχαήλ σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά «9 μήνες».

Ο γάμος της Μαρίνας με τον Κυριάκο έχει γίνει πια τελείως συμβατικός η μήπως εκείνη αγαπάει ακόμη τον άντρα της;

«Όχι, έχει καταλήξει να είναι συμβατικός. Η Μαρίνα μένει στο γάμο αυτό μόνο για το παιδί της κι όχι γιατί περνάει καλά».

Γιατί δεν θέλησε μέχρι τώρα να αλλάξει τις ισορροπίες με την πεθερά της;

«Προσπάθησε να το κάνει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ξέρει πόση αδυναμία της έχει ο άντρας της και όσες φορές προσπάθησε, της γυρνούσε μπούμερανγκ. Κουβαλάει ένα μεγάλο μυστικό, που αφορά την κόρη της».

Γιατί δεν το μοιράστηκε ποτέ με το σύζυγό της;

«Ένα τέτοιο μυστικό ψέμα είναι πολύ δύσκολο να το αποκαλύψει. Αρχικά το κράτησε κρυφό για να μην τον πληγώσει με το να του πει ότι ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά και για να καταφέρουν να γίνουν αληθινή οικογένεια. Στην πορεία, όμως, ανακαλύπτει πόσο κακό θα προκαλούσε η αποκάλυψη αυτού του μυστικού. Γι' αυτό και τρέμει στην ιδέα ότι η αλήθεια μπορεί κάποια μέρα να έρθει στο φως».

Ο Κυριάκος τη θεωρεί δεδομένη, ένα κλασικό λάθος που κάνουν οι παντρεμένοι. Τι άλλο θεωρείτε λάθος σε ένα γάμο;

«Τη ζήλια, την έλλειψη σεβασμού, την αδιαφορία, την οποιαδήποτε μορφή βίας και την απιστία μεταξύ άλλων. Γιατί η Μαρίνα δεν θέλησε να διεκδικήσει μια άλλη ζωή Δεν το έκανε πρώτα απ' όλα για το παιδί της. Η δύναμη της συνήθειας, καθώς και ο φόβος της μοναξιάς, την οδήγησαν στο να χτίσει έναν ψεύτικο κόσμο και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον υποστηρίξει. Φτάνει, όμως, η στιγμή που επαναστατεί μέσα της, βρίσκει δουλειά και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση».

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved