Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Η εκδίκηση της Ντεφνέ στέλνει την Ελίφ στη φυλακή
Media

Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Η εκδίκηση της Ντεφνέ στέλνει την Ελίφ στη φυλακή

Η Ντεφνέ καταφέρνει να στείλει την Ελίφ στη φυλακή για απάτη, την ώρα που ο Ζιγιά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον...

Το βράδυ είναι δύσκολο για τον Καχραμάν, που αναρωτιέται αν ο πατέρας του θα επιζήσει και για την Ελίφ πότε θα ξαναδεί τον γιο της. Η Ελίφ παρακολουθεί το σπίτι και βλέπει τον Ζιγιά να επιστρέφει σε αναπηρικό καροτσάκι και δείχνει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η Σουκράν, η Κιγιμέτ και ο Γιακούπ φτάνουν στο νοσοκομείο και ρωτούν την Ντεφνέ τι συμβαίνει με τον Ζιγιά. Η Σουκράν τηλεφωνεί στον Καχραμάν και τον ενημερώνει για το πού βρίσκονται. Η Μεριέμ μαζεύει τα πράγματα του Τοπράκ για να φύγουν και η Ελίφ τον αποχωρίζεται με δυσκολία. Η Ντεφνέ βρίσκει την ευκαιρία να πεταχτεί μέχρι το αυτοκίνητό της και να πετάξει στα σκουπίδια το CD.

Η Ντεφνέ γυρίζει εκνευρισμένη στην έπαυλη έχοντας δει τον Καχραμάν να μιλάει με την Ελίφ, χωρίς να γνωρίζει ότι τσακώθηκαν. Ο Καχραμάν πηγαίνει στην εταιρία αποφασισμένος να λύσει τα προβλήματα και να βρει τρόπο να εμποδίσει τα σχέδια του Μακσούτ. Η Τζανάν βάζει τις φωνές στον Σελίμ, η Αϊσέλ υπερασπίζεται τον γιο της και μετά του λέει να προσέχει για να μη χάσει τη θέση του στην εταιρία. Η Σουκράν βλέπει τον Γιακούπ να παρηγορεί την Κιγιμέτ και θυμάται τη μέρα που είχε ακούσει τη συζήτηση της Κιγιμέτ με τον Ζιγιά και την αλήθεια που αφορά την καταγωγή του.

Η Ντεφνέ είναι σίγουρη πως ο Ζιγιά δεν αποτελεί πλέον απειλή για την ευτυχία της, αλλά η Ελίφ παραμένει μεγάλο πρόβλημα και κάνει καταγγελία στην αστυνομία για απάτη και ότι έχει πάρει νέα ταυτότητα και νέο άνομα. Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν την Ελίφ και ο Μακσούτ καλεί τον δικηγόρο του, ο οποίος τον ενημερώνει ότι είναι δύσκολη η κατάσταση για την Ελίφ. «Να δούμε αν θα μπορέσεις να γλιτώσεις κι αυτήν τη φορά, κυρία Ελίφ», σκέφτεται η Ντεφνέ, ελπίζοντας ότι θα γλιτώσει επιτέλους από αυτή τη γυναίκα και γελάει μόνη της, κάνοντας τη Σουκράν να ανησυχήσει για την κατάστασή της.

Ο Καχραμάν πάει να δει την Ελίφ στο κελί. Εκείνη νομίζει ότι αυτός έκανε την καταγγελία και τον διώχνει με πικρά λόγια. Ο Μακσούτ θυμώνει με το δικηγόρο, ο οποίος τους λέει πως η λύση είναι να αποσυρθεί η καταγγελία και τον απειλεί με όπλο, με τον Βαϊσέλ να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ο Τζελάλ συμβουλεύει τον φίλο του να κάνει υπομονή και όλα θα βρουν το δρόμο τους, αλλά εκείνος σκέφτεται «δεν ξέρω πού βρίσκομαι. Γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά σε μένα;».

Η Σουλτάν τα βάζει με τον Μακσούτ, γιατί εξαιτίας του η κόρη της πέρασε τη νύχτα στο κελί. Εκείνος υπόσχεται στην Ελίφ πως θα κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ο Καχραμάν έχει μάθει από τον άνθρωπο που είχε βάλει να κάνει έρευνα για τις επεμβάσεις που έκανε η Ελίφ στο εξωτερικό και η κατάθεσή του στο δικαστήριο την αθωώνει. Η Ντεφνέ μαθαίνει για την επίσκεψη του Τοπράκ στην Ελίφ και τα βάζει με τη Μεριέμ, η οποία υποστηρίζει ότι η Ελίφ έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει τον γιο της.

Μετά από συνεννόηση με τον Καχραμάν, η Μεριέμ τηλεφωνεί στην Ελίφ, η οποία χαίρεται που θα ξαναδεί τον γιο της και πάει στην έπαυλη γεμάτη με δώρα. Αλλά αυτό δεν αρέσει στον Μακσούτ, ο οποίος βλέπει ότι ο Καχραμάν δεν απομακρύνεται από τη γυναίκα του. Ο Γιακούπ δεν μπορεί να χωνέψει ότι και ο Ζιγιά και η Κιγιμέτ πάντα υποστηρίζουν τον Καχραμάν και όχι τον ίδιο και η Σουκράν αναγκάζεται να του αποκαλύψει ότι δεν είναι γιος της Κιγιμέτ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved