Αντωνία Χαραλάμπους: Εξηγεί τον λόγο αποχής της από την TV μετά το «Βαλς με δώδεκα θεούς»
Media

Αντωνία Χαραλάμπους: Εξηγεί τον λόγο αποχής της από την TV μετά το «Βαλς με δώδεκα θεούς»

Η Αντωνία Χαραλάμπους μας συστήθηκε μέσα από τη σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς» και φέτος την βλέπουμε στη σειρά «9 Μήνες».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την απόφασή της να απέχει από τα τηλεόραση μετά το «Βαλς».

Πάντως, μετά τη συμμετοχή σου στο «Βαλς με δώδεκα Θεούς», από το οποίο σε γνώρισε ο κόσμος, αποφάσισες να επικεντρώθηκες στο θέατρο. Γιατί;

«Κοίτα, στην τηλεόραση οι ρυθμοί και οι συνθήκες δεν είναι πάντοτε ευνοϊκές. Τις περισσότερες φορές, αναγκάζεσαι να κάνεις εκπτώσεις. Αν γνωρίζεις καλά την πορεία του ρόλου σου και έχεις ιδέες και διάθεση να δουλέψεις για κάτι που μπορεί να σε εξελίξει, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το κάνεις. Είχα αποφασίσει να φύγω γιατί ήθελα να επιστρέψω πίσω στη βάση μου. Να κάνω αυτό που είχα διδαχτεί στη σχολή και να δω μέχρι που μπορώ να το εξελίξω. Και τώρα που το σκέφτομαι, νομίζω ότι μου έκανε καλό, δικαιώθηκα».

Έτσι λειτουργείς συνήθως, με την ίδια αποφασιστικότητα και στρατηγική;

«Ναι. Γενικά, προσπαθώ στη ζωή μου να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Όταν κάτι δεν μου αρέσει, απλά δεν θα το κάνω καλά».

Είσαι τελειομανής;

«Μέχρι αηδίας. Νομίζω ότι είμαι αρκετά συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Θέλω πάντα να είμαι διαβασμένη και συγκεντρωμένη. Ίσως αυτό να με κάνει να φαίνομαι σπαστική στα μάτια των συναδέλφων μου, γιατί ποτέ δεν θα με δεις να κάθομαι ή να βαριέμαι, όσο κουρασμένη κι αν είμαι… Όμως αυτά είναι πιο προσωπικά θέματα και ανασφάλειες του κάθε ατόμου. Είμαι τελειομανής και θέλω να παραμείνω έτσι. Στη δουλειά μου δεν κάνω καθόλου εκπτώσεις. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και οφείλω να το προσπαθώ».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved