Λίλα Μπακλέση: Τι να περιμένουμε να δούμε στον 2ο κύκλο του Ταμάμ;
Media

Λίλα Μπακλέση: Τι να περιμένουμε να δούμε στον 2ο κύκλο του Ταμάμ;

Tο Ταμάμ επέστρεψε με νέα επεισόδια. Τι να περιμένουμε να δούμε στον 2ο κύκλο της σειράς;

«Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις και ανατροπές. Μάλιστα, στη ζωή της Έλλης γίνονται πολλά πράγματα. Βρίσκει μία καινούργια φίλη, την Ολγα, ενώ πιο μετά επιστρέφει και ο μπαμπάς της, ο Μάρκος. Η ζωή της Ελλης ανατρέπεται» τόνισε στο Mytv η Λίλα Μπακλέση.

-Στον προηγούμενο κύκλο η Ελλη και ο Τζεμ χώρισαν, θα προσπαθήσει η κοπέλα να τον διεκδικήσει;

«Ναι! Η Έλλη επιμένει και προσπαθεί για καιρό να κερδίσει ξανά τον Τζεμ. Δεν είναι από τα κορίτσια που τα παρατάνε εύκολα.»

-Με ποιον τρόπο θα προσπαθήσει να τον κερδίσει;

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, θα τη δούμε να προσπαθεί με διάφορους τρόπους! Η Έλλη χρησιμοποιεί όση βοήθεια μπορεί να πάρει από όλους γύρω της.»

-Προσεχώς θα δούμε ότι η Έλλη γίνεται κολλητή φίλη με τη συμμαθήτρια της, την Όλγα η οποία στη συνέχεια θα γίνει ζευγάρι με τον Τζεμ. Πώς θα μάθει η Έλλη για τη σχέση τους;

«Θα τους δει, και αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο σοκ για εκείνη.»¨

- Φαντάζομαι ότι αυτή η σχέση θα στενοχωρήσει την Έλλη. Θα προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στη σχέση του Τζεμ και της Όλγας;

«Πλέον, μετά από αυτό, η Έλλη δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε καμία κοπέλα. Της είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί μετά την Κατερίνα δεν είχε άλλη φίλη. Οπότε, η Όλγα ήταν κάτι σημαντικό για εκείνη. Επίσης, ναι, η Έλλη θα προσπαθήσει να τους χωρίσει. Ξαφνικά επιστρέφει ατή ζωή της οικογένειας, έπειτα από 13 χρόνια, ο πατέρας της, ο Μάρκος.»

- Πώς θα αισθανθεί όταν τον αντικρίσει;

«Θα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την Έλλη. Όχι μόνο τότε που θα δει τον πατέρα της για πρώτη φορά, αλλά και τις επόμενες στιγμές που θα ακολουθήσουν, καθώς ουσιαστικά ο Μάρκος είναι ένας άγνωστος για την 'Έλλη. Στην αρχή εκείνη δεν τον θέλει καθόλου, αλλά στη συνέχεια προσπαθεί να βρει κάποια κοινά μαζί του και να καταφέρει να τον γνωρίσει, επιθυμώντας να έρθουν πιο κοντά.»

-Θα δούμε πατέρα και κόρη να έρχονται κοντά;

«Η σχέση του Μάρκου και της Έλλης είναι περίεργη, αλλά, ναι, θα έρθουν κοντά.»

- Ο ερχομός του Μάρκου θα ταράξει τις ισορροπίες στο σπίτι;

«Θα αλλάξουν τα πράγματα, αλλά πιστεύω ότι θα επανέλθουν. Ο Μετίν, άλλωστε, πάντα είναι μια ισχυρή δύναμη σε αυτό το σπίτι.»

- Τον τηλεοπτικό σου πατέρα, τον Μάρκο, θα τον υποδυθεί ο Κώστας Σπυρόπουλος. Πώς ήταν η συνεργασία σας;

«Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία. Μάλιστα έχουμε μαζί αρκετές σκηνές. Ή Έλλη έπρεπε να έχει άλλη αντίδραση προς τον-μπαμπά της και ο Κώστας Σπυρόπουλος με βοήθησε πολύ, γιατί είναι ένας -έμπειρος ηθοποιός.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved